Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2019 » Червень » 27 » ТОВ «Інсолар-Холод» виступить технологічним партнером конференції «Яблучний бізнес України-2019»

Розміщення новин компаній

ТОВ «Інсолар-Холод» виступить технологічним партнером конференції «Яблучний бізнес України-2019»

ТОВ «Інсолар-Холод» виступить технологічним партнером дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019», яка відбудеться 14-15 серпня у м. Дніпро.

Науково-виробниче підприємство «Інсолар» вже більше 25 років є одним із вітчизняних лідерів у сфері комплексних рішень з холодопостачання, вентиляції та енергозбереження, а також встановлення обладнання для логістичних складів, овоче- та фруктосховищ «під ключ». ТОВ «Інсолар-Холод» успішно зарекомендувало себе у багатьох проектах для учасників плодоовочевого ринку країни та представників яблучного бізнесу України зокрема, а також є офіційним представником багатьох закордонних постачальників обладнання.

У рамках першого дня події презентацію інноваційних рішень з сортування та зберігання яблук проведуть представники партнерів ТОВ «Інсолар-Холод» - Ханс Реймерінк, експорт-менеджер компанії Van Amerongen CA Technology B.V., та Дік ван де Коп, експорт-менеджер компанії Greefa. Згодом учасники конференції також зможуть отримати комплексну консультацію з питань обладнання фруктосховища від представників компанії під час бізнес-туру другого дня конференції.

Нагадуємо, що конференція, за традицією, відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63), а вже 15 серпня учасники події завітають до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), одного з провідних виробників та експортерів яблук в Україні.

Ключові організаційні моменти події:

•насичена сесійна програма першого дня події: близько 20 спікерів-практиків і експертів яблучного ринку, включно з презентацією ексклюзивного прогнозу виробництва і цін на яблуко в Україні від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»;

•експозиція технологій для яблучного бізнесу – біля 15 провідних компаній-постачальників МТР та устаткування для успішного виробництва і доробки яблук;

•міжнародний торговий форум за участі імпортерів яблук із ЄС, Близького Сходу та Південно-Східної Азії;

•унікальні можливості для нетворкінгу: більше 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо;

•бізнес-тур другого дня до одного з лідерів українського яблучного ринку;

•спеціальні умови участі для виробників яблук – 3400 грн (14 серпня);

•пільгові реєстраційні внески для інших компаній за умови реєстрації до 8 липня;

•додаткові знижки на участь у події другого, третього і подальших учасників від однієї компанії, а також передплатників пакетів послуг проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти».

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

Конференція організована проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації УПОА та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com

Олександр Хорев,
+380 67 6343980
fruit.chief@fruit-inform.com

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 501 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz