Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Жовтень » 4 » У Києві з'явилася надсучасна лазерна терапія для тварин

Розміщення новин компаній

У Києві з'явилася надсучасна лазерна терапія для тварин

Київський Центр реабілітації та фізичного здоров’я тварин Step Up отримав у подарунок рідкісний ветеринарний лазер, який відкриває нові можливості для відновлення тварин із травмами хребта, а також постраждалих унаслідок автомобільних аварій та від кулевих поранень. Даний соціально-благодійний проект реалізований за підтримки СЕО авіакомпанії МАУ Євгенія Дихне.

Реабілітаційний лазер четвертого класу був спеціально виготовлений для потреб чотирилапих, він вже прибув у Центр реабілітації тварин. Лазер призначений для терапевтичного та хірургічного лікування, а отже, за аналогією до людської медицини, відкриває нові можливості у ветеринарній хірургії та реабілітації.

Анна Баришнікова, лікар-реабілітолог Центру, стверджує, що тварини ментально відрізняються від людей. Вони не відчувають своє обмеженості, якщо не ходять, або якщо у них відмовили лапи, або зламаний хребет. «Парадоксально, але підтримати та допомогти їм у такій ситуації можемо лише ми, люди. Ми відповідальні за тих, кого привчили», - говорить Анна. У повній мірі відчути це довелося саме очільнику МАУ Євгенію Дихне, який познайомився з Центром реабілітації, намагаючись допомогти своєму домашньому улюбленцю, одинадцятирічному мопсу, у якого відмовили задні лапи.

«Дуже хочу, щоб власники тварин, хто зіштовхнувся із такими ж проблемами, як я, знали, що є місце, де вашим домашнім улюбленцям зможуть допомогти. А відтепер на службі у Центру є ще й найсучасніше обладнання. Це відкриває нові величезні лікувальні можливості для тих тварин, яким раніше неможливо було допомогти», - відзначає Євгеній Дихне.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 659 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz