Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Вересень » 30 » У Львові відбудеться V спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ"

Розміщення новин компаній

У Львові відбудеться V спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ"

V спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ"
27-30 листопада 2014


Тематичні розділи виставки:
Ігри та іграшки. Товари для дитячої творчості. Канцелярія та товари для школи. Аксесуари для дитячого свята. Одяг для новонароджених. Одяг для дітей та підлітків. Шкільна форма. Карнавальні костюми. Дитяче взуття. Коляски та автомобільні сидіння для малюків. Дитячі меблі, постіль. Засоби гігієни, дитяча косметика та парфумерія. Дитяче харчування. Медичні послуги для дітей та немовлят. Дитячий літній відпочинок. Організація дозвілля дитини. Пропозиції дошкільного навчання та розвитку дитини. Організація дитячих свят. Дитяча фото- та відео-зйомка.

Спеціалізована експозиція "Я мама!"

Тематичні розділи експозиції:
Ігри та іграшки. Товари для дитячої творчості. Канцелярія та товари для школи. Аксесуари для дитячого свята. Одяг для новонароджених. Одяг для дітей та підлітків. Шкільна форма. Карнавальні костюми. Дитяче взуття. Одяг для майбутніх та годуючих матерів. Дитячі візочки та автомобільні сидіння для малюків. Дитячі меблі, постіль. Засоби гігієни, дитяча косметика та парфумерія. Дитяче харчування. Медичні послуги для дітей та немовлят. Дитячий літній відпочинок. Організація дозвілля дитини. Пропозиції дошкільного навчання та розвитку дитини. Організація дитячих свят. Дитяча фото- та відео-зйомка.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 895 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz