Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Вересень » 1 » У рамках V Міжнародного Медичного Форуму відбудеться конференція "Сучасні підходи до профілактики хронічних неінфекційних захворювань"

Розміщення новин компаній

У рамках V Міжнародного Медичного Форуму відбудеться конференція "Сучасні підходи до профілактики хронічних неінфекційних захворювань"

ВАЖЛИВІ АСПЕКТИ ПРОФІЛАКТИКИ НЕІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ У МІЖДИСЦИПЛІНАРНОМУ ФОКУСІ

У рамках V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров'я нації» відбудеться науково-практична конференція «Сучасні підходи до профілактики хронічних неінфекційних захворювань: погляд на стику спеціальностей», яку організовує ДУ «Національний інститут терапії імені Л.Т. Малої НАМН України».

Так, на початку конференції слово візьме директор цього інституту – проф., д. мед. н. Г.Д. Фадєєнко та прочитає лекцію на тему: «Кишковий дисбіоз і атеросклероз: вектор на профілактику».

Доповідь «Профілактика ризику кардіоваскулярних подій у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки» представить д. мед. н. О.В. Колеснікова.

Керівник відділу гострого інфаркту міокарда – д. мед. н., заслужений лікар України М.П. Копиця ознайомить присутніх із заходами профілактики раптової кардіальної смерті у осіб, що перенесли інфаркт міокарду.

У ході роботи конференції запланований виступ керівника відділу артеріальної гіпертонії – проф., д. мед. н. С.М. Коваля, який буде присвячений проблематиці попередження серцево-судинних уражень у хворих на артеріальну гіпертензію з ожирінням.

Завідуючий відділом клінічної фармакології і фармакотерапії – д. мед. н. Ю.С. Рудик прочитає лекцію на тему: «Місце комбінованої гіполіпідемічної терапії в профілактиці серцево-судинних захворювань».

Керівник відділу нефрології – проф., д. мед. н. І.І. Топчія виступить з доповіддю «Оксидантний стрес при хворобах нирок та метод його корекції».

Колега вище згаданих вчених, керівник відділу кардіопульмонології – д. мед. н., старший науковий співробітник О.О. Крохмалова у своїй промові зосередиться на актуальних питаннях синдрому гіпопноє-апноє сну.

Інформативною буде доповідь «Вторинна профілактика ішемічної хвороби серця при цукровому діабеті II-го типу» керівника відділу атеросклерозу та ішемічної хвороби серця – д. мед. н., старшого наукового співробітника С.А. Сірика.

Нагадуємо, що всі науково-практичні заходи Форуму внесені до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 році», затверджені НАМН та МОЗ України (розділ «Конгреси» № 5, ст. 8; інформаційний лист про зміну дати Конгресу № 5-ф-2014). Всі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Участь у Форумі – безкоштовна.

Ознайомитися з науково-практичною програмою Конференції, а також зареєструватися на події можна тут.
V Ювілейний Міжнародний медичний форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 712 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz