Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2019 » Травень » 24 » Українці першими у світі зможуть міняти дизайни карток в цифрових гаманцях

Розміщення новин компаній

Українці першими у світі зможуть міняти дизайни карток в цифрових гаманцях

ПриватБанк та Mastercard вперше в банківській практиці впровадили сервіс, що дозволяє змінювати зображення платіжної картки, доданої в бесконтактні цифрові гаманці, на тематичні оригінальні дизайни. Відтепер користувачі сервісу отримали можливість підібрати оригінальну обкладинку картки прямо в додатку Privat24. Вже зараз клієнтам банку доступні віртуальні дизайни карток із героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс» (X-Men: Dark Phoenix).

Скористатися новим функціоналом можуть держателі карток Mastercard від ПриватБанку, які додано в nfc цифровий гаманець. Для цього потрібно переконатися, що додаток Privat24 на смартфоні оновлено до останньої версії. Після цього в розділі «Меню карток» зайти в підпункт «Дизайн картки» та обрати один із 10 віртуальних дизайнів з героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс», що автоматично відобразиться у вашому цифровому гаманці. Послуга встановлення дизайну картки в цифрових гаманцях є безкоштовною.

«Упевнений, коли люди будуть відчувати емоційний зв’язок з карткою, вони будуть частіше нею користуватися. Трохи пізніше ми плануємо додати скіни із спортом, мультиками, героями інших франшиз – все, що зробить користування карткою більш приємним та емоційним. Тоді нам буде зрозуміло, що людина любить і до якої історії більше прив’язана», – говорить Єгор Аветісов, директор з інновацій ПриватБанку.

«Ми раді разом із партнерами запустити креативний та ексклюзивний проект не лише для українського, але й світового ринку. Персоналізація «аватарів» карток завдяки зображенням героїв улюблених коміксів та фільмів – нова, унікальна послуга в сегменті цифрових гаманців. Прості, зручні та безпечні оплати смартфоном в один дотик – це як платіжне мистецтво, а відтепер ми разом із партнерами з ПриватБанку додаємо фарб інноваціям. Обирайте персонального героя ваших безконтактних оплат й остаточно переходьте на безготівковий стиль життя», – наголосила Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.

У подальшому галерея віртуальних дизайнів для карток буде поповнюватися новими тематичними зображеннями з героями коміксів. Поява серії дизайнів «Люди Ікс: Темний Фенікс» стала можливою завдяки співпраці Mastercard та ПриватБанку з дистриб`юторською компанією Ukrainian Film Distribution.

Украинцы первыми в мире смогут менять дизайны карт в цифровых кошельках

ПриватБанк и Mastercard впервые в банковской практике внедрили сервис, который позволяет изменять изображения платежной карты, добавленной в бесконтактные цифровые кошельки, на тематические оригинальные дизайны. Теперь пользователи сервиса получили возможность подбирать оригинальную обложку карты прямо в приложении Privat24. Уже сегодня клиентам банка доступны виртуальные дизайны карт с героями фильма «Люди Икс: Темный Феникс» (X-Men: Dark Phoenix).

Воспользоваться новым функционалом могут держатели карт Mastercard от ПриватБанка, добавленных в Apple Pay или Google Pay. Для этого нужно убедиться, что приложение Privat24 на смартфоне обновлено до последней версии. После этого в разделе «Меню карт» зайти в подпункт «Дизайн карты» и выбрать один из 10 виртуальных дизайнов с героями фильма «Люди Икс: Темный Феникс», который автоматически отобразится в вашем цифровом кошельке. Услуга установки дизайна карты в цифровых кошельках является бесплатной.

«Уверен, когда люди будут чувствовать эмоциональную связь с картой, они будут чаще ею пользоваться. Чуть позже мы планируем добавить скины со спортом, мультиками, героями других франшиз – всё, что сделает пользование картой более приятным и эмоциональным. Тогда нам будет понятно, что человек любит и к какой истории больше привязан», – говорит Егор Аветисов, директор по инновациям ПриватБанка.

«Мы рады вместе с партнерами запустить креативный и эксклюзивный проект не только для украинского, но и мирового рынка. Персонализация «аватаров» карт благодаря изображениям героев любимых комиксов и фильмов – новая, уникальная услуга в сегменте цифровых кошельков. Простые, удобные и безопасные оплаты смартфоном в одно касание – это как платежное искусство, а теперь мы вместе с партнерами из ПриватБанка добавляем красок инновациям. Выбирайте персонального героя ваших бесконтактных оплат и окончательно переходите на безналичный образ жизни», – отметила Наталья Байдала, директор по маркетингу Mastercard в Украине.

В дальнейшем галерея виртуальных дизайнов карты будет пополняться новыми тематическими изображениями с героями комиксов. Появление серии дизайнов «Люди Икс: Темный Феникс» стало возможным благодаря сотрудничеству Mastercard и ПриватБанка с дистрибьюторской компанией Ukrainian Film Distribution.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 430 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz