Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Жовтень » 9 » V Міжнародна науково-практична конференція Економіка підприємства: теорія і практика в КНЕУ збере вчених, експертів, бізнесменів, політиків

Розміщення новин компаній

V Міжнародна науково-практична конференція Економіка підприємства: теорія і практика в КНЕУ збере вчених, експертів, бізнесменів, політиків

Органызатори запрошують відвідати V Міжнародну науково практичну конференцію «Економіка підприємства: теорія і практика», яка відбудеться 10 жовтня 2014 р. в Києві на базі Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана.

Захід обіцяє стати визначною подією для інтелектуальної, ділової і політичної еліти країни. У конференції візьмуть участь відомі вітчизняні та зарубіжні вчені, економічні експерти й політики. Головну увагу буде приділено обговоренню перспектив розвитку української економіки і, зокрема, застосуванню наукових напрацювань і передового практичного досвіду для прискорення процесу реформ.

В рамках форуму пройде низка круглих столів на актуальні теми – паралельні сесії з 14.00 до 16.00.

Перший круглий стіл «ЄС: перспективи та загрози для підприємств України», присвячений темі інтеграції України в ЄС та проблемам, з якими вітчизняне підприємництво може стикнутися на цьому шляху. Свою участь у круглому столі вже підтвердили більше 65 осіб. Серед них, зокрема, радник президента України з юридичних питань Роман Корж, Голова Громадської організації "Наш дім - Шевченків край", ректор Київського інституту банківської справи Василь Фурман, відомі підприємці, економісти. Модерувати захід будуть Олег Соскін, директор українського Інституту трансформації суспільства та Сергій Дрига, учений секретар Науково-дослідного економічного інституту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Експертами першого круглого столу виступлять:

1. Корж Роман Віталійович. Канд. економ. наук, радник міністра юстиції України, перший заступник генерального директора ДП «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України.

2. Устенко Олег Леонідович. Канд. економ. наук, директор Міжнародного фонду Блейзера.

3. Белоус Ярослав Миколайович. Канд. економ. наук, директор ТОВ «Агрофірма «Київська».

4. Фурман Василь Миколайович. Доктор економ. наук, професор, Голова Громадської організації "Наш дім - Шевченків край", ректор Київського інституту банківської справи.

5. Клісенко Євген. Керівник програми TACIS MTP4 з боку України.

Учасники другого програмного круглого столу на тему «Мале підприємництво: виклики сьогодення» проаналізують нагальні проблеми вітчизняного малого підприємництва та обговорять ефективні шляхи їх вирішення. До дискусіє долучаться близько 40 експертів від різних підприємств, що функціонують на території України. Модерувати цей круглий стіл будуть Ксенія Ляпіна, народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики та Андрій Семидідько, директор Антирейдерського Союзу підприємців України.

Експертами другого круглого столу виступлять:

1. Наталія Дадівєріна. Регіональний керівник, менеджер по зв'язкам з громадськістю Центрального регіону, ПрАТ "Київстар".

2. Дудник Ольга. Директор, Київський тренінговий центр.

3. Межерицкий Владислав. Менеджер відділу контролінгу ТОВ «Практікер Україна».

4. Козачко Максим. Супервайзер з торгового маркетингу ІП «Кока Кола Бевериджиз Україна».

В рамках третього круглого столу «Сase story: конкурс бізнес-кейсів» увазі аудиторії буде запропоновано кейси на теми «Теорії та моделі підприємств», «Інноваційне підприємство» та інші.

У складі Оргкомітету конференції – Національний інститут стратегічних досліджень, Інститут трансформації суспільства, Міністерство освіти і науки України, а також провідні економічні виші України, ближнього і дальнього зарубіжжя.

Захід проходитиме за адресою: м. Київ, пр. Перемоги, 54/1, Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана.

Попередня акредитація обов’язкова

Для запису, або за більш детальною інформацією
прохання звертатись:

Кочевенко Вікторія
v.kochevenko@pr-service.com.ua

097-908-75-37
050-441-80-66
044-486-64-27


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1391 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz