Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Жовтень » 5 » В УКРАЇНІ СТАРТУЄ ПЕРШИЙ ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙ ТАБІР ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Розміщення новин компаній

В УКРАЇНІ СТАРТУЄ ПЕРШИЙ ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙ ТАБІР ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Київстар і Global Office запускають нову навчальну програму Business Camp у інтерактивному онлайн-форматі. Її мета – допомогти підліткам опанувати підприємницькі навички та надихнути їх на реалізацію власних бізнес-ідей. Участь у проєкті можуть взяти державні школи з будь-якого регіону України безоплатно. Подати заявку можна до 8 жовтня за посиланням.

«Business Camp – це міні MBA для школярів, який допоможе підліткам познайомитись з прикладними знаннями від розробки ідеї, маркетингу, комунікацій, роботі в команді до отримання авторських прав. Цей курс розроблений, щоб допомогти підліткам створювати круті проєкти, що можуть перерости у власну справу. Ми на реальних прикладах розповідаємо про підприємництво і всі його складові, та даємо амбітним підліткам свій досвід у якості менторської підтримки», – розповіла Анна Захараш, директорка із корпоративних комунікацій Київстар.
Business Camp – це три тижні позакласних занять з основ підприємництва для школярів 14–16 років. На учасників чекають зустрічі з відомими українськими підприємцями і топменеджерами, менторська підтримка від експертів Київстар, англомовний клуб з міжнародними волонтерами та можливість презентувати свої бізнес-ідеї досвідченим професіоналам. Підсумком стане конкурс найкращих бізнес-проєктів, аби закріпити отримані знання та навички. Найбільш цікаві ідеї будуть винагороджені цінними призами: планшетами, смарт-годинниками та безпровідними навушниками.

«Табори GoCamp – це простір свободи, креативності та навичок 21 століття, який для дітей по всій Україні пропонують вчителі, волонтери та ментори. Символічно, що разом із компанією Київстар, яка є нашим ідейним партнером, ми створили Business Camp, де стартап у 13 років стає новою реальністю. Так ми робимо інвестицію в націю креативних, фінансово свідомих і успішних українців», — зауважила Оксана Нечипоренко, директорка громадської організації Global Office.

Проєкт підтримали Міністерство цифрової трансформації України та студія онлайн-освіти EdEra, які створили освітній серіал «Підприємництво для школярів», що покладений в основу навчальної програми табору. Усі охочі можуть також пройти цей курс на платформі «Дія. Цифрова освіта» або ed-era.com

Аби взяти участь у Business Camp, необхідно заповнити форму. За результатами анкетування буде обрано 80 шкіл-учасниць.

Нагадаємо, що Київстар співпрацює із Global Office уже п’ять років поспіль. За цей час у межах ініціативи GoCamp вдалося навчити понад 6000 учнів із 210 шкіл, які отримали нові знання та навички у сфері інновацій і підприємницької діяльності, а близько 100 співробітників компанії стали менторами проєкту.
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 717 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz