Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2020 » Лютий » 4 » В Україні створили унікальний маркетплейс сучасного мистецтва CODEKY.ART

Розміщення новин компаній

В Україні створили унікальний маркетплейс сучасного мистецтва CODEKY.ART

З лютого 2020 року в Україні стартувала міжнародна платформа сучасного мистецтва CODEKY.ART. Це маркетплейс, який не має аналогів в світі, де представники творчих професій (художники, скульптори, фотографи і т.д.) можуть створювати свої персональні бізнес-кабінети і самостійно представляти себе і свої роботи в інтернет-просторі.

«Мета проекту - підтримка, розвиток та популяризація сучасного мистецтва в Україні. Для цього ми створили унікальне середовище, де розміщувати і продавати свої роботи можуть не тільки професіонали і початківці художники, а й кожен бажаючий, пройшовши просту модерацію. Для підтримки і натхнення студентів творчих професій у нас передбачені спеціальні умови.

Ми сподіваємося, що завдяки CODEKY.ART українці зможуть спілкуватися з професіоналами зі світовим ім'ям - це допоможе створити синергію культур різних країн і представити світові нові імена українських майстрів, нову ментальну культуру нашого суспільства. Запрошуємо до співпраці і раді всім, хто поділяє наші цінності», - говорить про платформу автор проекту Юлія Ковальова.

Сувенiрна продукцiя з Вашим логотипом: https://es.com.ua/

Концепція CODEKY.ART нова для світового ринку мистецтва - створена можливість для майстрів самостійно представляти своє ім'я та творчі роботи, а також займатися особистим бізнесом онлайн (бізнес-кабінет передбачає відкриття персонального рахунку (мерчанта) в платіжній системі Fondy.ua).

Платформа дасть можливість талановитим арт-майстрам різних напрямків зареєструвати свій бізнес-кабінет, в якому вони зможуть:

• Представляти, просувати і продавати свої роботи без посередників безпосередньо покупцеві
• Розміщувати на дошці оголошень інформацію про свої виставки, майстер-класи та інші арт-послуги
• Вести особистий блог, де ділитися зі своєю аудиторією і однодумцями сприйняттям світу, мистецтва і надихаючими подіями
• Для студентів творчих напрямків на платформі передбачені спеціальні умови розміщення робіт після надання студентського квитка

Команда CodeKY сподівається, що платформа надихне на створення своїх творчих робіт не тільки досвідчених майстрів, а й людей поза сферою мистецтва, таким чином створюючи благодатне середовище для розвитку сучасного мистецтва в Україні та світі.

Приєднуйтесь, адже мистецтво - важливо!
__________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 642 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz