Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2016 » Вересень » 21 » В Україні відкрили бізнес-інкубатор, за допомогою якого можна стати підприємцем з нуля

Розміщення новин компаній

В Україні відкрили бізнес-інкубатор, за допомогою якого можна стати підприємцем з нуля

В Україні відкрився перший бізнес-інкубатор, що допоможе почати або розвивати свій бізнес, маючи тільки бажання та ідеї. Вирощувати малий бізнес будуть у рамках національної програми «Країна підприємців», а підготовкою нового покоління підприємців займуться досвідчені бізнес-тренери, ментори та банкіри.

«Завдання ІнКУБатора не тільки дати підприємцям-початківцям основи ведення бізнесу та підтримати морально. Ми будемо працювати над запуском реального бізнесу «під ключ», незалежно від того це буде виробництво, послуги або торгівля, – говорить керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – У нас є унікальні можливості просування та фінансування для підприємців».

Щоб стати учасником ІнКУБатора, достатньо заповнити анкету, у якій необхідно розповісти про ідею свого майбутнього чи вже діючого бізнесу та шляхи його розвитку. Найперспективніші з точки зору експертів проекту ідеї буде відібрано для «вирощування» реального бізнесу. Відбір заявок у бізнес-інкубатор завершиться 15 жовтня, а фіналістів відбіркового туру оголошує в ході масштабного бізнес-форуму «Країни підприємців» у Києві.

Двадцять фіналістів проекту отримають можливість навчатися підприємництву та продажам за спеціальною програмою Prometeus, а також підтримку спеціалістів і бізнес-тренерів з усіх питань організації та планування своєї справи, системи продажів, бухгалтерії та юридичних аспектів. Найбільш успішні учасники бізнес-інкубатора отримають фінансову та організаційну підтримку від ініціатора програми «Країна підприємців» ПриватБанку.

Окрім того, для всіх учасників відбіркового туру ІнКУБатора, а також для клієнтів, які вже зареєструвалися на порталі програми kub.pb.ua, будуть доступні безкоштовні програми онлайн-навчання з питань ведення бізнесу, підготовлені Prometeus і ПриватБанком.

Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», ініціатором якої став ПриватБанк, дозволить найближчими роками створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку. Перш за все «Країна підприємців» допоможе всім охочим почати свою справу, а підприємцям залучати доступні мікрокредити та користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою спеціалістів. Інтернет-портал програми kub.pb.ua та цілодобовий сервіс підтримки підприємців дадуть усім підприємцям, самозайнятим бізнесменам, людям, які хочуть створити власну справу, нові інструменти для відкриття й розширення своєї справи.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 875 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz