Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Серпень » 11 » В Україні вперше пройшов національний етап наймасштабнішого корпоративного гольф-турніру світу The World Corporate Golf Challenge!

Розміщення новин компаній

В Україні вперше пройшов національний етап наймасштабнішого корпоративного гольф-турніру світу The World Corporate Golf Challenge!

Турнір пройшов 24-25 липня в Superior Golf & Spa Resort у Харкові та об'єднав на одному полі українську бізнес-еліту. Понад 70 учасників із різних компаній та 34 команди — настільки масштабна подія не лишила байдужими любителів гольфу. Першим ліцензіатом турніру в Україні стала компанія INTERTOP Ukraine - лідер українського модного ритейлу, співорганізатор - CEO CLUB.

До заходу долучилися українські зірки спорту та бізнес-еліти, діячі культури, аматори та професійні гравці. Кожна команда була представлена двома гольфістами. Серед компаній - ANEX Tour, Dentsu Ukraine, Ковальська, МТІ, Три ведмеді, DataForest, Logistic Plus та інші національні та міжнародні бізнеси, що мають представництва в Україні.

«Культура корпоративного гольфу нарешті дісталася України, що стала 34 країною-учасницею міжнародної серії The World Corporate Golf Challenge. Це подія, яка виходить за межі поля для гольфу і сприяє спілкуванню однодумців із різних сфер бізнес-середовища, формує культуру корпоративного гольфу в Україні як явища, – коментує партнерство з WCGC президент Групи компаній MTI Володимир Цой. - Ми раді можливості запропонувати величезні переваги WCGC в нашій країні та щиро вдячні усім учасникам та партнерам, що розділили з нами насолоду від гри».

Із початку перемовин із головним офісом WCGC у Великобританії до проведення національного відбору в Україні 24-25 липня пройшло всього 4 місяці. За цей час до підтримки турніру підключилися такі компанії як OTP Bank спільно з Mastercard, Linden Luxury Residences, морозиво MONACO від Три Ведмеді, Borjomi, Carlsberg та Jack Daniel's.
«Головна мета заходу - зміцнення і просування позитивного іміджу України в світі, популяризація та розвиток гольфу, створення майданчика для неформального спілкування між представниками різних бізнесів, сприяння дружбі і спортивному партнерству між державами. Ми пишаємося, що саме INTERTOP Ukraine став першим ліцензіатом найбільшого корпоративного турніру WCGC в Україні та закріпив за собою право проведення в наступні 4 роки», - прокоментував Сергій Бадрітдінов, СЕО INTERTOP Ukraine.

Право представляти Україну на міжнародному фіналі WCGC в Португалії (1-5 листопада) виборола команда МТІ у складі Мірі Цой та Бориса Дона з рахунком у 72 очка.

Після церемонії нагородження учасники та гості гольф-турніру мали змогу насолодитися приємним спілкуванням із друзями та колегами на гала-вечері.

WCGC – це найбільший корпоративний турнір з гольфу в світі. Він виник у Великобританії у 1993 році за підтримки газети The Times. Метою було надати компаніям платформу, яка допоможе зміцнити відносини, як на внутрішньому рівні (заохочення, комунікації, кооперації), так і зовні (клієнти, постачальники тощо). Наразі захід став міжнародною мережею національних аматорських турнірів з гольфу - з моменту свого створення понад 1 000 000 гравців в гольф з більш ніж 30 країн світу змагаються за можливість представляти свою країну на світових фіналах.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 496 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz