Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Лютий » 18 » Весняний будівельний форум та виставка Дім.Дизайн.Декор – головні події у сфері будівництва, дизайну та архітектури Західної України

Розміщення новин компаній

Весняний будівельний форум та виставка Дім.Дизайн.Декор – головні події у сфері будівництва, дизайну та архітектури Західної України

Весняний будівельний форум та виставка Дім.Дизайн.Декор – головні події у сфері будівництва, дизайну та архітектури Західної України.

В рамках роботи Виставок на Вас чекатимуть демонстрації інноваційних досягнень в будівництві та архітектурі, сучасні тренди а також ряд семінарів, фестивалів та майстер-класів.


Семінар «Об'єкти будівництва України. Фактичні та ті, які плануються. Учасники будівельного ринку України. Будівельні тендери та повні дані об'єктів будівництва в мережі Інтернет»

Організатор: BAU data - Project-Information System

"Фестиваль сучасних технологій і практик будівництва"

Організатори: Львівський центр науки, інновацій та інформатизації та ГО "Агенція Європейських Інновацій"

Постійно-діючий консультаційний “Центр віконного фахівця” від компанії "REHAU"


«Вернісаж кращих робіт архітектурно-проектних фірм Львівщини»

На Вернісажі будуть представлені кращі архітектурні та дизайнерські твори архітекторів Львівщини за останні роки. Роботи відбираються на конкурсній основі в 2 етапи.

Архітектурно- дизайнерський Фестиваль

Організатори заходів: ПрАТ „Гал-ЕКСПО”, Західноукраїнський Архітектурний Портал ЛОО НСАУ, Львівська організація Спілки Архітекторів України, клуб «YAC» та клуб «Design INFO center».

З повагою,

Дирекція виставок ПрАТ "Гал-ЕКСПО"

www.galexpo.com.ua
тел.: (032) 297-06-28
факс: (032) 276-94-83
expo@galexpo.lviv.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 827 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz