Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2017 » Травень » 29 » Вишуканий модний показ від Оксани Полонець та POLLARDI відбудеться 10 червня у Львові.

Розміщення новин компаній

Вишуканий модний показ від Оксани Полонець та POLLARDI відбудеться 10 червня у Львові.

Організатори виставки-продажу ювелірних виробів «ЕлітЕКСПО.Літо» - компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО», цього разу здивують своїх відвідувачів надзвичайно вишуканим показом колекцій модних брендів одягу.

10 червня о 17. 00 годині , в рамках виставки-продажу ювелірних виробів, яка триватиме з 08 по 11 червня у Львівському Палаці Мистецтв, відбудеться модний показ від відомих в світі та Україні брендів одягу POLLARDI та Оксани Полонець.

Дефілювати по подіуму будуть професійні моделі агентства «OK`S model management». Макіяж для них виконає команда професіоналів «EGO STYLE»- досвідчені візажисти, які постійно беруть участь у визначних подіях світової та української моди.

Компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО» вирішила провести у Львівському Палаці Мистецтв справжнє свято краси та грації. Під час показу у всіх відвідувачів буде можливість прийняти участь в розіграші та виграти прикраси ручної роботи від Оксани Полонець, а також сертифікат на суму 1 000 грн від POLLARDI.

Слід зазначити, що прихильниками цих вишуканих брендів є відомі українські зірки, такі як Ольга Сумська, Євгенія Власова, Оля Цибульська, Наталка Карпа, Влада Литовченко та інші українські знаменитості.
Окрім того, відбудеться фінальний розіграш сертифікату вартістю 10 тисяч гривень - вікенд для двох осіб, від оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино».

Довідково.

Виставка-продаж ювелірних прикрас «ЕлітЕКСПО.Літо» триватиме з 08 по 11 червня у Львівському Палаці Мистецтв, м.Львів, вул.Коперника, 17. На виставці будуть представлені останні тенденції ювелірної моди, а також новинки відомих світових, європейських та українських ювелірних компаній. Ви измажете придбати вишукані прикраси з натурального каміння, вироби з дорогоцінних металів та вироби з діамантами, авторські роботи та шедеври ювелірного мистецтва.

Час роботи:
08 червня 12.00 –18.30 год.
09 - 10 червня 10.00 - 19.00 год.
11 червня 10.00 - 18.00 год.
Телефон для довідок: +38 (032) 297-06-27(28)
Детально на сайті: http://www.galexpo.com.ua/elitlito/


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 800 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz