Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2017 » Травень » 19 » Виставка «Дентал-Україна»

Розміщення новин компаній

Виставка «Дентал-Україна»

25-27 жовтня 2017 року у Львові відбудеться XV ювілейна міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна» та XV стоматологічний форум.

Мета виставки – представлення нових технологій, матеріалів, обладнання та інструментарію в галузі стоматології, демонстрація сучасних методик лікування, обмін досвідом між спеціалістами різних країн світу та регіонів України.

Виставка «Дентал-Україна» – це захід міжнародного рівня, куди з’їжджаються науковці, професійні стоматологи, представники відомих фірм виробників з усіх куточків України та з-за кордону. За роки свого існування саме ця виставка стала ідеальною платформою для просування нового продукту на ринок України, базою для переговорів та обміну досвідом.

В рамках XV міжнародного стоматологічного форуму, відбуватимуться науково-практичні конференції, лекції, майстер-класів, практичні демонстрації нових технології, матеріалів в стоматологічній галузі за участю провідних стоматологів та провідних фірм-виробників.

Детальна інформація виставки на сайті:
www.dental-ukraine.info, www.facebook.com/Dental.Ukraine.Lviv/
або за тел.: +380 (32) 297-13-69

Організатор: ПрАТ «Гал-ЕКСПО»
www.galexpo.com.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 967 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz