Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2013 » Вересень » 24 » Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар 2013 року»

Розміщення новин компаній

Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар 2013 року»

Всеукраїнський конкурс-виставка
«Кращий вітчизняний товар 2013 року»
20 серпня 2013 року,
НАЦІОНАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ»
Церемонія нагородження – 20 серпня 0 18.00
у центральному залі павільйону № 1

Важлива складова загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» є дев’ятий Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар 2013 року», який є важливим інструментом утвердження та просування української продукції на світові ринки.

Головна мета та основні завдання конкурсу – популяризація та висвітлення впродовж року досягнень підприємств, прискорення науково-технічного та технологічного оновлення виробництва, збільшення частки вітчизняної продукції на внутрішньому і зовнішніх ринках, підвищення ролі держави у забезпеченні конкурентоспроможності вітчизняної продукції.

У 2013 році у Конкурсі взяло участь понад 100 провідних підприємств з 10 областей України. Підприємства представляли Дніпропетровську, Харківську, Донецьку, Вінницьку, Київську, Івано-Франківську, Запорізьку, Сумську, Хмельницьку області та АР Крим.

Номіновано біля 120 видів товарів та послуг більше 80 підприємств стали переможцями цьогорічного конкурсу з відзначенням дипломами і медалями.

Переможці конкурсу «Кращий вітчизняний товар 2013 року» визначались за критеріями:
• застосування новітніх технологій, у тому числі вітчизняних, у виробництві товару;
• екологічна безпека товару та його виробництва;
• реалізація товарів у регіонах України та за її межами;
• оцінка товару споживачами (відгуки споживачів);
• наявність позитивних відгуків у засобах масової інформації, нагород в інших конкурсах, у тому числі міжнародних.

20 підприємств, які представили 3 та більше видів продукції та послуг набули статус «Виробник кращих вітчизняних товарів 2013 року» і будуть нагороджені «Золотими» символами Конкурсу.

Дніпропетровська область, підприємства якої номінували 58 видів продукції, робіт і послуг та Харківська область, підприємства якої номінували 35 види продукції робіт та послуг продемонстрували найвищий рівень активності і завдяки цьому отримали найвищий статус для регіонів-переможців конкурсу: «Регіон – лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів 2013 року».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1309 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz