Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2020 » Лютий » 21 » XXIII міжнародна спеціалізована виставка «Технології краси - століття XXI»

Розміщення новин компаній

XXIII міжнародна спеціалізована виставка «Технології краси - століття XXI»

З 23 по 25 квітня 2020 року в Одесі, у приміщенні Морського вокзалу, пройде XXIII міжнародна спеціалізована виставка «Технології краси - століття XXI».

Це проєкт, який об'єднує на своїй платформі учасників б'юті-ринку, професійні та споживчі сегменти індустрії краси. Бренд асоціюється із сучасними досягненнями науки, високими технологіями, професіоналізмом, естетикою, здоров'ям і якістю життя.

Нововведення 2020 року

«Beauty support»

У 2020 році одним з акцентів проєкту «Технології краси - століття XXI» є тренд «Beauty support». Багато компаній-учасників представлять інноваційні продукти і технології, спрямовані на комплексний підхід до підтримки краси і здоров'я.

Байєрська програма

З 2020 року розпочинає діяти Байєрська програма - сервіс для відвідувачів, що сприяє пошуку на виставці певних постачальників і продукції. Програма дасть можливість відвідувачам і експонентам заздалегідь планувати і призначати зустрічі, які будуть проводитися протягом трьох днів роботи виставки.

Програма презентацій і навчання

У рамках виставки пройдуть презентаційні та навчальні заходи з косметології, макіяжу, масажу, нігтьового сервісу, перукарського мистецтва, маркетингу в б'юті-індустрії.

Відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу «Кубок Одеси 2020».

Уже традиційно в рамках виставки пройде Відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу «Кубок Одеси 2020». Організатор конкурсу - група компаній «Естет».

Відкритий подіум

На відкритому подіумі пройдуть майстер-класи, презентації та розіграші цінних призів.

Сайт: http://expodessa.com/beauty/about/all/
Facebook: https://www.facebook.com/krasotaodessa/
Instagram: https://www.instagram.com/vistavka_tehnologii_krasoti/
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 378 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz