Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2018 » Березень » 23 » XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД»

Розміщення новин компаній

XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД»

17- 19 квітня 2018 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД»

Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їжджаються вчені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників медичного обладнання, інструменту медичного призначення та фармацевтичних препаратів усієї України та представництв з-за кордону.

Форум виступає платформою для демонстрації новітніх технологій, матеріалів, обладнання, інструментів, фармацевтичних засобів в медицині та сучасних методів лікування, обміну досвідом між фахівцями. Протягом багатьох років виставка «ГалМЕД» залишається ідеальним місцем для просування інновацій у медицині, новітніх методик лікування та передових технологій на теренах Західної України.

У рамках форуму відбудеться серія науково-практичних конференцій, лекцій, семінарів, практичних демонстрацій новітніх технологій та матеріалів у медицині, які будуть проводити провідні фахівці та відомі виробники.

Наукова програма Форуму:
17 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Сучасна онкологія в еру скринінгових програм»
17 квітня 2018 р. – Конференція «Що необхідно знати головному лікарю в умовах реформи»
17 квітня 2018 р. – Засідання товариства урологів Львівської області «Актуальні питання урології в розрізі медичної реформи»
17 квітня 2018 р. – Практичний тренінг «Реабілітація при неврологічних захворюваннях»
18 квітня 2018 р. – Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації»
18 квітня 2018 р. – Семінар «Дитяча алергологія і пульмонологія в клінічних випадках»
18 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Шляхи реформування лабораторної медицини»
19 квітня 2018 р. – Науково-практична конференція «Актуальні питання неврології. Сучасні алгоритми діагностики та лікування»
19 квітня 2018 р. – Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації
19 квітня 2018 р. – Практичний тренінг «Реабілітація при ураженнях опорно-рухового апарату»

Науково-практичні конференції внесені в Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій МОЗ України, які проводитимуться у 2018 р.

У рамках виставки діятиме спеціалізована експозиція «Реабілітація» (буде представлено реабілітаційне обладнання та засоби реабілітації, а також новинки галузі) та «Медичний туризм» (унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування).

На території виставки буде працювати постійно-діючий діагностичний центр. В рамках роботи центру та соціального проекту «Обстеж свою родинку» учасники та відвідувачі Форуму зможуть пройти обстеження та перевірити своє здоров`я.

Урочисте відкриття виставки – 17 квітня 2018 року о 10:00 год.

Для відвідування виставки Ви можете зареєструватись на: http://www.galexpo.com.ua/galmed/.

Організатор Форуму – львівська виставкова компанія «Гал-ЕКСПО», яка має практичний 27-річний досвід проведення виставкових заходів, як в Україні та за кордоном, так і в Західному регіоні зокрема.

Тел.: (032) 2971369, (067) 6711436
Факс: (032) 2971756
e-mail: nml@galexpo.lviv.ua
Facebook: https://www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/
www.galexpo.com.ua/galmed/



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 692 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz