Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Жовтень » 27 » З 30 вересня по 3 жовтня 2014 року пройшла VIII Міжнародна спеціалізована виставка ресторанів «ПРИМУС: HoReCa 2014»

Розміщення новин компаній

З 30 вересня по 3 жовтня 2014 року пройшла VIII Міжнародна спеціалізована виставка ресторанів «ПРИМУС: HoReCa 2014»

З 30 вересня по 3 жовтня 2014 року в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15, Київ, Україна) пройшла VIII Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, аксесуарів, меблів та предметів інтер’єру для готелів, кафе та ресторанів «ПРИМУС: HoReCa 2014». Виставка стала головною платформою, яка об’єднала спеціалістів індустрії гостинності та основних гравців вітчизняного ринку HoReCa.

Виробники та дистриб’ютори сфери гостинності успішно презентували на виставці всі новинки HoReCa 2014 р. До уваги відвідувачів було представлено найкраще від компаній – новинки колекцій, тренди та найпопулярніша продукція.

Виставка охопила всі розділи та напрямки сфери готельно-рестранного бізнесу та відобразила розвиток цієї сфери в Україні з боку як експонентів так і відвідувачів.

Вперше в цьому році виділялася на виставці експозиція «Висока гастрономія», на якій були представлені ексклюзивні та високоякісні продукти харчування для готелів, ресторанів, кафе та барів.

Наприклад, свою продукцію представила компанія «Агропереробка» (ТМ «Щедрик») – перший в Україні виробник високоякісних натуральних топінгів, сиропів, соусів та наповнювачів ще раз підтвердили свій статус та активну діяльність у сфері HoReCa.

Компанія «Світ кави» святкувала свій 20-річний ювілей на виставці, таким чином привернула додаткову увагу багатьох відвідувачів та цінителів справжньої львівської кави.

Дизайнерські рішення для готелів та облаштування готельних номерів презентували такі компанії, як «АРТ – ПРОМ» (Art Metal Furniture) – найбільший в Україні виробник та постачальник меблів з Дніпропетровська, дизайн-центр «Атріум» з Одеси пропонував створення та розробку цікавих дизайн-проектів для готелів, ресторанів, кафе та барів. Затишну атмосферу на виставці створювали насипні свічки, представлені компанією «Укркендл» (м.Дніпропетровськ).

Професійне кухонне обладнання, посуд та приладдя були представленні провідними українськими виробниками компаніями «Біол» та «Силумін» із Запоріжжя. Світові кухонні новинки та кондитерські аксесуари демонструвалися багатьма компаніями.

Найновітніші технології, системи автоматизації та бронювання, системы безпеки контролю представили українські компанії «Фабрика лояльності» та Hotels 24.

Щоб номери в готелях відповідали найвищим стандартам чистоти, комфорту та затишку, компанії «Пі Джи Трейд», «Соляріс», «Бі Ем Джі Групп», «Ювіг», «Готель Сервіс Груп Україна» презентували професійні засоби та матеріали для чищення та санітарно-гігієнічну продукцію.

В цьому році була цікава ділова програма виставки. Ініціативу в проведенні заходів виявили журнал «Отельєр & Ресторатор» та компанія «Digital will».

Головний редактор журналу «Отельєр & Ресторатор» Тетяна Чор провела актуальний майстер-клас на тему: «Архетипи співробітників у міфах про командну роботу».

Виставка «ПРИМУС: HoReCa 2014» залишила позитивні враження та чудовий настрій у учасників та відвідувачів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 736 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz