Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Жовтень » 6 » З 6 по 12 листопада 40 українців відвідають країни-партнери з громадською, дипломатичною місією на підтримку миру та асоціації з ЄС

Розміщення новин компаній

З 6 по 12 листопада 40 українців відвідають країни-партнери з громадською, дипломатичною місією на підтримку миру та асоціації з ЄС

Презентація кампанії #UNITEDFORPEACE та альянсу LITPOLUKR відбудеться 20 жовтня у Києві (TBD). Відкриття кампанії - 1 листопада. Більше 100 подій в Литві, Польщі та Україні заплановані до 10 грудня - Міжнародного дня прав людини.

Кампанія #UNITEDFORPEACE розпочата неприбутковим, волонтерським, не політичним альянсом LITPOLUKR, ініційованого ЄВРОПЕЙСЬКИМ ВИБОРОМ з нагоди вшанування і відзначення:
Вступу в дію Асоціації України з ЄС (з 1 листопада 2014 року)
Створення LITPOLUKRBRIG 19 вересня ц.р,
Річниці проведення Самміту СхП у Вільнюсі (29 листопада 2013 року)
25-ї річниці акції солідарності народів "Балтійський шлях"
10-ї річниці членства Литви та Польщі у ЄС (з 2004 року)
Дня Незалежності Республіки Польща (11 листопада 2014 року)
25-ї річниці руху "Солідарність" (Польща)

Організатори запланували проведення більше 20 неформальних зустрічей із громадами Литви та Польщі, відвідання спортивних, культурних та освітніх подій, участь у проектах телебачення та онлайн ЗМІ Польщі, Литви та України.

"Стратегічною метою альянсу LITPOLUKR є підвищення рівня взаємної довіри та співпраці між країнами. Тому ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР (#UA2030) закликає освітні заклади, громадські організації, волонтерські рухи, політичні партії, бізнес, міжнародні організації взяти участь в інформаційній кампанії #UNITEDFORPEACE спрямований на популяризацію дружби України з Польщею та Литвою, розвитку бізнесу, співпраці, безпеки та миру", - йдеться у прес-релізі ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ від 1 жовтня 2014 року.

Дні відкритих дверей в Україні та відвідання громадських і політичних інституцій в Литві та Польщі, міських адміністрацій, європейських та міжнародних організацій та дипломатичних установ - є можливісттю для адвокації ідеї #UNITEDFORPEACE в Україні та Європі, донесення правди про події в Україні, українську стратегію та плани.

Учасники з України зможуть взяти участь у подорожах, єврошколах та тренінгах, лекціях в провідних університетах Кракову, Варшави, Каунаса, Вільнюса, Києва та вуличних акціях #UNITEDFORPEACE на площах європейських міст.

Українські школярі візьмуть участь у відкритих уроках "Спільна історія "Литва-Польща-Україна", конкурс плакатів миру (трьома мовами - українською, польською, литовською) у рамках інформаційної кампанії #UNITEDFORPEACE в Україні.

Участь в кампанії #UNITEDFORPEACE дозволить Вам:

• Підтримати ідею співпраці між народами заради миру
• Вивчити історію успішного європейського вибору Литви та Польщи
• Дізнатися більше про життя поляків та литовців в Україні
• Знайти нових друзів у Польщі та Литві
• Долучитися до творення польсько-литовського-українського проекту
• Продовжити навчання в університетах Варшави та Вільнюсу
• Розпочати бізнесу або інші проекти з партнерами у ЄС

"Важливом елементом співпраці партнерів по альянсу стане популяризація культурної спадщини та туристичних можливостей, зокрема через популяризацію спільних існуючих проектів: Шлях Гедеміновичів та інших", - зазначив Голова Правління НГО "Європейський вибір" Олег Животовський.

З цієї нагоди громадська організація "Європейський вибір" запрошує студентів, журналістів, активістів, волонтерів, митців, політиків, бізнесменів та експертів з Литви, Польщи та України взяти участь у створенні альянсу LITPOLUKR та проведенні кампанії #UNITEDFORPEACE
Висвітлення заходів та подорожей у рамках проекту відбуватиметься на офіційних сайтах та сайтах партнерів і друзів альянсу.
Місяця Литви в Україні 2014
Тижні Польщи в Україні 2014
Сайті новин ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ
Реєстрація на події в Україні - безкоштовно, попередня реєстрація онлайн - goo.gl/MOYeBP ,телефоном, через онлайн приймальню організації. Контактна інформація для учасників та партнерів: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР, Команда #UNITEDFORPEACE, e-mail: eu4ukr @gmail.com, tel: +38 050 308 14 92, www.europeanchoice.info
Детальне запрошення для учасників компоненту "ПОЛЬЩА ТА ЛИТВА: 10 РОКІВ У ЄС" (PDF) - goo.gl/cMJrsw. При реєстрації до 15 листопада - потрібен діючий закордонний паспорт; при реєстрації після - діючий закордонний паспорт з відкритою шенгенською візою.

Також, нагадуємо учасникам про необхідність завершити реєстрацію цього тижня
Для цього Вам потрібно:
1) Знайти найближче відділення ДЕЛЬТАБАНКУ поруч із Вами. Скористайтеся зручною картою відділень на сайті банку за цим посиланням.
2) Завітайте до банку та в касі банку зробіть поповнення карткового рахунку в гивнях MasterCard № 5498 1800 0045 1847 (Кирил Животовський) на суму 1900 грн.
3) Фото вашої квитанції відправте разом із першою сторінкою Вашого дійсного закордонного паспорту на eu4ukr@gmail.com з темою листа "ПОЛЬЩА:10 РОКІВ У ЄС"

Дякуємо тим хто вже це зробив і відправив свій паспорт на нашу електронну адресу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1007 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz