Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Лютий » 25 » Закарпатська торгово-промислова палата запрошує до участі у Міжнародних контактних днях "Лісозаготівля, деревообробка"

Розміщення новин компаній

Закарпатська торгово-промислова палата запрошує до участі у Міжнародних контактних днях "Лісозаготівля, деревообробка"

Організатори запрошують прийняти участь у «МІЖНАРОДНИХ КОНТАКТНИХ ДНЯХ», які проходитимуть 26-27 березня 2014 року в м. Ужгороді.

ТЕМАТИКА: лісозаготівля, деревообробка, деревообробне обладнання та технології, виготовлення виробів з деревини, меблева фурнітура.
Згідно підписаних угод про співпрацю з регіональними ТПП Румунії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Хорватії, Сербії на зустріч запрошуються представники ділових кіл вищезгаданих країн.
На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.

УМОВИ УЧАСТІ:
Бажаючим прийняти участь в «Міжнародних контактних днях» в м. Ужгороді необхідно вислати на нашу адресу по факсу (0312) 66-94-74 попередню інформацію про фірму для занесення в каталог зустрічі (назва фірми, адреса, телефон, факс, електронна адреса, веб-сторінка, напрямок діяльності, зацікавленість у співпраці).
Можливе розміщення тексту реклами про свою фірму на сторінках каталогу. Вартість 1 см² реклами – 0,75 грн. Мінімальний розмір рекламного тексту – 50 см² .
Пропонуємо Вам під час зустрічі, з метою реклами, розмістити продукцію фірми на виставковому стенді. Вартість стенда (2 м²) – 500 грн.

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ (для одного учасника):
1. 1560 грн.(з врахуванням ПДВ), що містить наступні видатки: проживання в готелі (одна ніч в одномісному номері), харчування, перекладацькі послуги, розміщення інформації про фірму в каталозі зустрічі, організаційні видатки.
ПРОГРАМА:
26 березня З 15.00
19.00 Заїзд учасників.
Вечеря

27 березня 09.00-10.00 Реєстрація учасників зустрічі
10.00-10.15 Офіційне відкриття зустрічі
10.15-14.30 Проведення переговорів між учасниками зустрічі
14.30 Обід, від’їзд учасників зустрічі

Контактні телефони: (0312) 66-94-62, 66-94-50.
E-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua

Докладніше ТУТ


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 939 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz