Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2018 » Серпень » 20 » «Запорізький Спас відбувся в старому місті Києві»

Розміщення новин компаній

«Запорізький Спас відбувся в старому місті Києві»

«Такий обмін, цей симбіоз всіх видів боротьби дає такий результат, що з’являються нові прийоми, нові елементи. Місія у нас духовна, оскільки це дає силу Україні, бо проводиться наш фестиваль на українській землі» - Олександр Притула президент Всеукраїнської федерації «СПАС», організатор фестивалю.

18 та 19 серпня за 50 кілометрів від Києва зібралися понад сотню кращих майстрів з різних куточків України з українського рукопашу, грузинської чідаоби, боротьби греків Приазов’я Куреш та східних видів єдиноборств. 22-й Міжнародний фестиваль воїнських та традиційних культур «КОЗАЦЬКИЙ СПАС» ім. Анатолія Єрмака вперше відбувся в строму місті Києві-парку «Київська Русь» (Київська обл. с Копачів) Старе місто на день перетворилося на центр міжнародних бойових мистецтв.

Фестиваль національних бойових мистецтв проходить двадцять другий раз. До події бійці готуються протягом року, аби вкласти в два дні накопичений досвід рукопашу. Нині українським спасом в різних регіонах вже займаються понад 5000 українців, але більше цей напрямок козацької боротьби розвивається саме в Запоріжжі

Майстерністю поділилися кращі з кращих, до майданчику бойових мистецтв завітали:
Реваз Шишинашвілі – президент Всеукраїнської федерації грузинської національної боротьби «Чідаоба»,
Олександр Притула – володар Оскара «За видатні заслуги в бойових мистецтвах», віце-президент Європейської Академії бойових мистецтв, 6 дан в бойових мистецтвах.
Микола Тирнахсиз, голова ради федерації боротьби Куреш та Кураш Донецької області
Серій Шум, представник Міжнародної федерації бойового гопака (м.Київ)
Та інші…

В фестивалі взяли участь близько п'ятисот чоловік, серед них не тільки запорожці, але і гості Києва, Рівного, Дніпра Донецької області та інших міст України. В перший день фестивалю відбувся масштабний традиційний козацький бій “Лава на лаву”, змагання з боротьби Штовхач, боротьби навхрест, боротьби на поясах та українського рукопашу «Спас» в форматі всеукраїнських відкритих ігр з видів спорту, започаткованих на національно-культурних традиціях.

Фестиваль пройшов за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Заступник міністра молоді та спорту, Ярослав Войтович, зазначив - види спорту Спас та бойовий рукопаш гопак визнані національними видами спорту України. Саме Спас буде представлений цьогоріч в Киргизстані на «Іграх кочівників».

Дух волі, рівень майстерності та виховання захисників - це те, що об’єднує майстрів бою різних культур.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 565 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz