Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Серпень » 27 » Завдяки «Громаді своїми руками» в Енергодарі з’являться 14 проєктів для покращення життя у місті

Розміщення новин компаній

Завдяки «Громаді своїми руками» в Енергодарі з’являться 14 проєктів для покращення життя у місті

Новітній освітній простір під відкритим небом, сенсорна кімната для дітей з інклюзією та ІТ- лабораторія для людей похилого віку. Все це та багато іншого скоро з’явиться в Енергодарі завдяки конкурсу грантів ДТЕК «Громада своїми руками». 14 кращих проєктів отримали сертифікати на реалізацію.

«ДТЕК піклується про майбутнє міста, тому 9 рік поспіль допомагає містянам реалізувати актуальні для них проєкти. Активні та небайдужі, енергодарці втілюють свої найсміливіші задуми в життя. Для власного комфорту та зручності. Кампанія багато років є надійним партнером Енергодара. І ми завжди готові підтримати та підставити надійне плече місту», - розповідає в.о. директора ДТЕК Запорізька ТЕС Максим Шевцов.

Один з проєктів переможців має назву «Безпека». Автор Олександр Пилипенко впевнений, що завдяки встановленню пластикових фігур пішохідні переходи в першому мікрорайоні міста стануть безпечнішими. Такі фігури вже встановлюють по всіх великих містах України. На думку Олександра, вони будуть привертати увагу водіїв і додатково повідомляти про те, що поруч можуть переходити люди. А отже потрібно бути максимально уважним і знизити швидкість руху.

«Мій проєкт має на меті зробити дороги нашого міста безпечними. Бо щорічно в наслідок ДТП травмуються та гинуть десятки людей. Я, як енергетик, не з чуток знаю, наскільки важлива безпека и нульовий травматизм - на виробництві та в повсякденному житті. А ще я маю двох дітей. А отже мені не байдужі їхні безпека та здоров’я», - розповідає Олександр Пилипенко.

Також завдяки ДТЕК Енерго в Енергодарі з’являться дитячі та спортивні майданчики, будуть облаштовані та озеленені зони для відпочинку. Ще декілька ідей мають інклюзивне спрямування. В дитячому садочку №10 облаштують спеціалізовану сенсорну кімнату та побудують відкритий майданчик для дітей з інвалідністю.

У 2021 році участь у конкурсі взяли 32 громади в 11 областях України. Компанія отримала 667 конкурсних заявок, з яких конкурсна комісія проєкту у кожній окремій громаді обрала переможців згідно заданим критеріям. Серед переможців – ініціативи у соціальній сфері, екології і енергоспоживанні, охороні здоров’я, спорті, благоустрою міст і селищ, а також співпраці між громадами. Особливий акцент в цьому році конкурс робить на створення безбар'єрного середовища, на інклюзивності в широкому сенсі. Проєкт «Громада своїми руками» трансформувався після приєднання компанії ДТЕК до ініціативи Першої Леді «Бізнес без бар’єрів». Принципи безбар’єрності стали частиною 60% програм та ініціатив, які направляли громади і волонтери на конкурс.
___________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 459 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz