Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2021 » Липень » 12 » ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ XIX МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ-2021»

Розміщення новин компаній

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ XIX МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ-2021»

З 15 по 18 червня 2021 року на території Міжнародного виставкового центру відбулася провідна подія для України у сфері пожежно-рятувального обладнання – XIX Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех-2021».

Захід вже традиційно було проведено в єдиному форматі з ІІ Міжнародною спеціалізованою виставкою систем безпеки та охорони Expert Security-2021, XVІI Міжнародною спеціалізованою виставкою у сфері ОПК «Зброя та безпека-2021» та ХII Міжнародним авіакосмічним салоном «Авіасвіт-ХХІ».

Виставки відвідали ряд почесних гостей, серед яких і ті, що напряму повʼязані із функціонуванням системи цивільного захисту та громадської безпеки:

Тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій – Олег Мельчуцький
Заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій – Руслан Білошицький
Заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій – Микола Ільченко
Голова Служби безпеки України – Іван Баканов
Заступник Міністра внутрішніх справ України – Антон Геращенко
Голова Державної прикордонної служби України – Сергій Дейнеко
Голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України – підполковник – Юрій Щиголь
Командувач Національної гвардії України – генерал-лейтенант Микола Балан

Основні статистичні показники 4 виставок:

Площа – близько 30 000 кв.м:
27 000 кв.м у павільйонах
3 000 кв.м на відкритих майданчиках
Кількість підприємств-учасників - 348
Кількість унікальних відвідувачів – 21 681 осіб

Безпосередньо у виставці «Технології захисту/ПожТех-2021» взяло участь 51 підприємство – українські та іноземні виробники і дистриб’ютори протипожежної продукції.

Окрім того, на виставкових майданчиках було продемонстровано 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки.
Державна служба України з надзвичайних ситуацій в експозиції виставки була представлена Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту та Черкаським інститутом пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.

У рамках ділової програми виставки Департаментом ресурсного забезпечення ДСНС України було проведено дводенний семінар з начальниками управлінь (відділів, секторів) ресурсного забезпечення територіальних органів, підрозділів центрального підпорядкування, навчальних закладів та спецформувань системи ДСНС.
НВП "ОЗОН С" провело семінар на тему: "Виконання рекомендацій ДСНС України щодо проєктування, експлуатації та технічного обслуговування автоматизованих систем централізованого оповіщення"

Серед відвідувачів виставки – представники ДСНС, аварійно-рятувальні служби різного підпорядкування, волонтери-вогнеборці, територіальні громади та фахівці із пожежної безпеки та охорони праці з усієї України.

Техніка


Пожмашина – один із небагатьох українських виробників пожежної, рятувальної та спеціальної техніки, продемонстрував свою новинку АЦ-8-50 (TGS 26.360)-530Mn. Автоцистерна пожежна призначена для доставки до місця пожежі бойового розрахунку, засобів пожежогасіння, пожежно-технічного озброєння (ПТО) та служить для гасіння пожеж водою і повітряно-механічною піною. Машина на повнопривідному шасі з можливістю міжколісного та міжосьового блокування. Пожежна машина призначена, в першу чергу, для районів з безводними ділянками та бездоріжжям.

Інший представлений на виставці пожежний автомобіль – пожежна автодрабина на потужному китайському шасі вантажівки Howo (6х4), виготовленому групою CNHTC (в Україні представлена ТОВ «Спецтехноекспо»). Крім власне драбини, яка забезпечує максимальну робочу висоту в 32 м, машина має запас води (до 5 м куб.) і піноутворювача. Сьогодні опрацьовується питання про локалізацію виробництва в Україні – планується встановлювати цистерну вітчизняного виробництва.

Більше у відео: https://www.youtube.com/watch?v=ma1Zin9_J84

Телекард-Прилад представив пересувний пункт управління, що був замовлений ДСНС України і уже залучався під час гасіння масштабних пожеж на території Луганської області у 2020 році. ППУ призначений для забезпечення автономної роботи керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та цілого ряду інших цілей.
Авіакомпанія «Українські вертольоти» презентувала модернізований вертоліт Мі-8МТВ-1, що використовується для пошуково-рятувальних робіт і для аеромедичної евакуації та був задіяний в миротворчих місіях ООН у Республіці Малі, Сомалі, Республіці Джибуті.

Цей вертоліт працює 24/7 з готовністю надати допомогу постраждалим протягом 30 хвилин після отримання завдання. Вертоліт може працювати автономно, без допомоги наземних служб, визначаючи місце розташування потерпілих, забезпечуючи пошук і порятунок людей», - розповів глава правління авіакомпанії «Українські вертольоти» Володимир Ткаченко.

Цікавинки

Весь спектр спорядження та обладнання як для професійних пожежних, так і для добровольців-вогнеборців був представлений на стендах компаній Укрпожстандарт, ЮАСафеті, Пожсоюз, Спецпріа, Тараніс, Крок, Таланлегпром, Пайрокул, Захисні технології України, Ecotest, Атемлюфт-Газ Техніка, Юнайтед Рісерч (Fireco) та Юков Лтд. Каски, спеціальне та захисне взуття і бойовий одяг пожежних, пожежне та аварійно-рятувальне обладнання, продукція для боротьби із лісовими пожежами, захисний одяг та взуття, стійке до рідких хімічних речовин та інфекційних агентів, засоби радіаційного контролю – все це можна було побачити і ознайомитися із принципами роботи під час виставки.
Fireport (Чехія) продемонстрували доступні та ефективні системи оповіщення про надзвичайні події для добровольчих пожежних команд. У Чехії та Словаччині понад 800 пожежних дружин довіряють компанії FIREPORT та використовують усі доступні функції системи. Система забезпечує оповіщення через SMS, автоматичні телефонні дзвінки, додатки на смартфонах (Android + iOS) і пейджингові мережі. Компанія також постачає в пожежні частини обладнання для забезпечення додаткового комфорту й інформації, як-от РКД-монітори (відомості щодо інциденту, карти, зворотній зв’язок від пожежника), принтери (друк відомостей і карт), гучномовці (автоматичне відтворення інформації щодо поточного інциденту) і автоматику (автоматичний запуск компресора повітря, відкриття воріт, увімкнення світла).

Kyiv Lifeguard Service від КП "Плесо" − муніципальний сервіс, основною метою якого є запобігання нещасним випадкам на офіційних пляжах Києва. Представники Kyiv Lifeguard Service показали всім охочим рятувальне спорядження, з яким вони працюють, та ознайомили з основними принципами роботи (відеорепортаж за посиланням: https://www.facebook.com/pleso2016/videos/331721204998422).

Одразу 3 компанії презентували водолазне спорядження та обладнання як для рятувальників, так і спеціальних підрозділів армії, спецслужб та правоохоронних органів. На стендах Тетіс – Дихальні системи, Системи життєзабезпечення та Професіональні водолазні рішення була можливість ознайомитися з продукцією, що використовується під час підводно-технічних, рятувальних, аварійно-рятувальних робіт та спеціальних операцій.
Трендом виставки цього року стали системи сповіщення: 4 компанії представили продукцію у цій сфері. До добре знайомих на ринку гравців Озон С та Оптіма-Комплекс цьогоріч приєдналися нові компанії Вуличне Радіо та ICOM Systems. На стендах підприємств було продемонстровано роботу систем сигналізації та аварійного оповіщення населення, багатофункціональних автоматизованих систем управління техногенною безпекою та оперативно-диспетчерського і гучномовного зв'язку.

Компанія Пожсоюз експонувала великий асортимент протипожежної продукції: вогнегасники, протипожежні двері, пожежні рукави, пожежні шафи, щити, стенди тощо.

Ще однією цікавинкою виставки стала продукція компанії LogicPower – автономна сфера порошкового пожежогасіння LogicPower Fire Stop, що застосовується для гасіння вогню при горінні твердих, рідких і газоподібних речовин, а також для усунення загоряння електроустановок та електрообладнання, що знаходяться під напругою. Максимально прості в експлуатації автономні вогнегасники LogicPower Fire Stop впливають на вогнище пожежі на початковій стадії загоряння, запобігаючи поширенню полум'я. Якщо встановити вогнегасник в пожежонебезпечної зоні, при загорянні пожежа буде локалізована автоматично, без участі людини.

Справжньою фішкою і прикрасою події стала фотовиставка Павла Петрова – пожежного фотографа, рятувальника ГУ ДСНС України у м. Києві. На виставці він представив світлини, зроблені під час бойових виїздів підрозділів столичного гарнізону з самого епіцентру надзвичайних подій. За словами Павла, його мета – створити своєрідний бренд столичного рятувальника, зробити його впізнаваним і залишити для кожного з них щось красиве на згадку про довгі роки служби.

До зустрічі 27-30 вересня 2022 року під час XX Міжнародної спеціалізованої виставки "Технології захисту/ПожТех"!
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 528 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz