Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2018 » Листопад » 11 » 15/11 Вперед, угору, навсібіч | Fantastic Little Splash

Розміщення новин компаній

15/11 Вперед, угору, навсібіч | Fantastic Little Splash

Fantastic Little Splash

"Вперед, угору, навсібіч"

15.11.2018 — 29.11.2018
Відкриття о 18:00


“Вперед, угору, навсібіч” документує подорож лінійного героя у нелінійному просторі. Це результат дослідження процесу взаємопроникнення альтернативних реальностей у VRChat - безкоштовній мультиплеєрній онлайн відеогрі з використанням технології віртуальної реальності. Вона дозволяє користувачам взаємодіяти один з одним у якості 3D-моделей. Моделі персонажів і просторів користувачі можуть створювати та завантажувати у гру власноруч.

Тут відбувається те, що Маршалл Маклюен визначив як ретрайбалізацію: повернення людства до свого племінного стану із його первісним відчуттям світу - одночасністю усіх процесів. Більше того, “реальне” та “віртуальне” не протиставляються, а взаємно продовжуються одне в одному, формуючи єдиний простір, позбавлений відчуття катастрофічної втрати.

Користувачі VRChat імітують останнє враження, якого не вистачає для повноцінного відчуття цього явища: споряджені VR-шоломами та контролерами, що дозволяють гравцям рухати руками своїх 3D-персонажів, вони торкаються один одного, хоча нічого не відчувають. Доки цей дотик неможливий технологічно, його уявляють.

Fantastic Little Splash - творче об'єднання, що досліджує природу інформації: від особливостей її розповсюдження до розмаїття форм та їх трансформацій. Група працює з відео, 3D-графікою, цифровими просторами. До складу входять артистка, режисерка i журналістка Лєра Мальченко та художник і режисер Олександр Ганц. Учасники живуть і працюють у місті Дніпро. Fantastic Little Splash є переможцями Open Call 2018 від Dymchuk Gallery.

15 листопада о 18.00 спільний перегляд вiдео і обговорення.
О 19.00 відкритття експозиції
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 467 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz