Нова пивоварня варитиме широку палітру сортів – від класичних пшеничного еля, молочного стаута та пільзнера до експериментального пива з додаванням шоколаду, спецій, усіх можливих фруктів та овочів і навіть гречаного багета. Ще одна особливість – це пиво Barrel Aged, яке ферментується і визріває у бочках з-під бурбону, рому, віскі та вина.
У Beermaster Brewery максимальну увагу приділили технологіям варіння, відібрали найякісніший хміль, найкращий вітчизняний та іноземний солод, а також зібрали команду творчих і натхненних пивоварів, які постійно експериментують з новими смаками. Усе це у поєднанні дасть змогу виробляти до 130 тис. літрів на рік неперевершено смачного пива.
Варитиме один із найпопулярніших у світі напоїв команда на чолі з шефом Віктором Ващуком, який має понад 20 років досвіду пивоваріння. Крафтове пиво для нього – це політ фантазії, який перетворюється на реальний смачний результат. Пройшовши шлях від майстра пивзаводу-гіганта до співзасновника власної крафтової пивоварні, Віктор Ващук вкладатиме у майбутнє пиво весь свій досвід, любов, багато хмелю та трішки мексиканського копченого перцю. Віктору належить рекорд із варіння найміцнішого пива України. Він неодноразово також завойовував гран-прі та золоті медалі на міжнародному дегустаційному конкурсі East European Beer Award.
«Мета Beermaster Brewery – розвивати пивну культуру в Україні та демократизувати якісне крафтове пиво. У кожного з нас є власні вподобання та досвід, а от об’єднує нас одне – любов до пива. Ми запрошуємо у нескінченну захопливу подорож пивними смаками всіх, хто любить експериментувати, відкривати для себе щось нове та цікавиться якісним і різноманітним пивом», – каже Віктор.
Поряд із пивоварнею розпочинає роботу новий паб – Beermaster Brewery Pub. Саме тут будуть регулярно проходити презентації свіжозвареного пива та нових сортів, дегустації. На 2022 рік вже заплановано низку колаборацій із відомими пивоварами зі США, Бельгії та Нідерландів.
Вигадливе меню для паба розробив бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті, дібравши до кожного пива саме ті закуски, які йому ідеально пасують. Так, пиво та страва танцюватимуть на вашому язику в повному тандемі. Щоб Гостям було легше орієнтуватися у правильних поєднаннях, у меню є відповідні позначки з рекомендаціями. Щоразу під час нового варіння пива кухня також презентуватиме новинку, яка буде рекомендуватися до вживання саме із цим сортом.
Однією з фішок Beermaster Brewery стане повна відкритість для Гостей. Тут відбуватимуться регулярні екскурсії та дегустації. Кожен зможе розпитати пивоварів про секрети пивоваріння та на власні очі побачити, як народжується якісне смачне пиво, і, звичайно, продегустувати. Пиво можна буде придбати у Beermaster Brewery Pub, у пабі «Мокрі Вуса», а також у мережі супермаркетів «Сільпо».
Для «Сільпо» початок власного виробництва пива є логічним та послідовним кроком. Вже понад десять років мережа супермаркетів розвиває пивну культуру в Україні, збираючи найкращі сорти пива з усього світу, зокрема, український та іноземний крафт. На сьогодні в мережі представлено один з найбільш різноманітних асортиментів пива серед українських ритейлерів. Спеціально для пивних ентузіастів та біргіків команда Beermaster створила онлайн-курс «Хміль, солод і любов — про пиво доступною мовою».
_______________________
Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua