Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2022 » Лютий » 20 » Як правильно поєднувати сумку та аксесуари у 2022 році

Розміщення новин компаній

Як правильно поєднувати сумку та аксесуари у 2022 році

Сумка є не просто практичним аксесуаром, а й частиною образу.

Вона доповнює стиль, допомагає створити загальне враження. Важливо зберігати гармонійність, а для цього сумочка має виглядати з іншими аксесуарами. Давайте розберемо, чи потрібно поєднувати колір сумки та взуття, як підібрати головний убір та яку фурнітуру на одязі використовувати.

Сумка не повинна бути в колір туфлям, капелюхам, рукавичкам та ременю

Чи можна поєднувати червоні туфлі з червоною сумкою? Чи потрібно підбирати капелюшок під колір сумочки? Епоха поєднання взуття та додаткових аксесуарів у минулому. Цей стереотип руйнує концепція сучасних моделей. Вони стають унікальними, дизайнерськими, стильними. Навіть звичайний повсякденний образ легко розбавити яскравою сумкою. Тому поєднання кольору взуття або аксесуарів не затребуване.

Це не говорить про те, що взагалі варто відмовитись від цієї ідеї. Чи потрібно поєднувати колір сумки та взуття? Ні. Чи можна це робити? Цілком. Тільки пам'ятайте, що акцентована увага на деталях може сильно перетягнути погляд з образу, та він просто загубиться. Тому краще слідувати тенденціям. Вибирайте асиметричні моделі, сумочки з незвичайною фурнітурою та ваш образ буде стильним. У нашому магазині bags.place ви знайдете якісні трендові сумки 2022 року.

Сумку можна поєднувати з будь-яким іншим дрібним аксесуаром, наприклад, з оправою окулярів, браслетом або сережками

Нестандартне рішення – запорука сучасного образу. Тому в тренді поєднання з незвичайними деталями та аксесуарами. Достатньо підібрати стильний головний убір, або вибрати оправу окулярів у колір фурнітури. Таке нестандартне рішення приверне увагу, а головне зберігатиме гармонію.

Сумка та ремінь

Вважається, що ремінь має бути в колір сумочки. Але він може відрізнятись на кілька тонів. В ідеалі, якщо фасон не співпадає. Так крос-боді на ланцюгу чудово виглядає з поясною тканинною стрічкою замість ременя. Цей аксесуар не повинен сильно відрізнятися за кольором, але за типом та фасоном – нехай виділяється.

Якісна фурнітура запорука стильної сумки

Пам'ятайте, що гарна фурнітура - запорука стилю та гармонійного вигляду володарки. У нашому магазині bags.place ви знайдете лише якісні моделі. Зателефонуйте нам і ми допоможемо підібрати сумочку під ваш образ.

_______________________

 

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1513 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz