Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2019 » Березень » 5 » Amadeus інтегрує віртуальну карту Barclaycard для оптимізації B2B-платежів

Розміщення новин компаній

Amadeus інтегрує віртуальну карту Barclaycard для оптимізації B2B-платежів

Це партнерство дозволить клієнтам Amadeus отримати інтегрований доступ до Precisionpay – рішення для віртуальних карт компанії Barclaycard.

Щомісяця на одну кредитну карту припадають сотні або навіть тисячі оплат різним постачальникам. Це досить трудомісткий процес, і багато в чому його успішність залежить від людського фактора.

Щоб спростити виплати, Barclaycard, який уже понад 50 років допомагає своїм клієнтам вести бізнес, і Amadeus, провідний постачальник IT-рішень для глобальної тревел-індустрії, оголосили про свою співпрацю. Разом вони інтегрують віртуальну карту Barclaycard Precisionpay у платіжне рішення Amadeus B2B Wallet.

Віртуальні карти є швидким, надійним і зручним способом проведення виплат постачальникам. Завдяки цій технології організації можуть використовувати одноразові цифрові карти і таким чином контролювати свої витрати. Кожна карта прив'язана до певної покупки, тому транзакції узгоджуються автоматично. Ця інновація дозволяє фінансовим відділам істотно заощаджувати час.

Також Precisionpay, як і стандартна корпоративна кредитна карта, дає можливість виплачувати аванс постачальникам, не зачіпаючи загальний грошовий потік і капітал, що дозволяє налагодити більш надійні відносини з постачальниками.

Агентство Flight Centre, один із клієнтів Amadeus, уже користується перевагами цієї інтеграції. Компанія з більш ніж 80 офісами в Великій Британії спеціалізується на організації авіаперельотів, відпусток та індивідуальних подорожей.
«Використання Amadeus B2B Wallet разом із картою Barclaycard дозволить нашим агентствам упорядкувати процес виплат. Усі платежі інтегровано в нашу базову систему. Завдяки B2B Wallet ми зможемо працювати з новими командами і розширити нашу діяльність в Європі», – коментує Адам Мюррей (Adam Murray), фінансовий директор Flight Centre Travel Group у регіоні EMEA.

«Не існує «універсального» процесу грошових виплат, який підійшов би всім компаніям, – говорить Барт Томпкінс (Bart Tompkins), директор напряму Payments у компанії Amadeus. – Саме тому ми розробили Amadeus B2B Wallet. Агентствам досить одного запиту, щоб отримати доступ до різних варіантів оплати. Впровадження карти Barclaycard розширить вибір можливостей і зміцнить кредитну пропозицію, а наші тревел-агентства зможуть ефективніше керувати своїми грошовими потоками».

«З моменту випуску першої корпоративної кредитної карти в Великій Британії понад 50 років тому Barclaycard розширює межі для створення платіжних рішень, які допомагають зробити бізнес успішнішим, – заявляє Девід Прайс (David Price), керівний директор відділу клієнтських відносин компанії Barclaycard. – Управління грошовим потоком залишається одним із основних завдань для будь-якого бізнесу, що розвивається. Ми знаємо, що тревел-агентствам часто потрібно здійснювати авансові закупівлі, перш ніж отримати оплату від клієнта. Інтеграція з Amadeus дозволить їм краще контролювати грошові потоки і стати більш конкурентоспроможними».

Про компанію Amadeus

Amadeus IT Group — провідний постачальник IT-рішень для глобальної індустрії туризму і подорожей. Компанія заснована в 1987 році. Штаб-квартира Amadeus IT Group розташована в Мадриді (Іспанія). Головний процесинговий центр (що знаходиться в Ердінзі, Німеччина) є найбільшим центром баз даних цивільного призначення. Центр розвитку продуктів Amadeus розташований у Софії-Антиполіс — технологічному парку на південному заході від Ніцци, Франція. Компанія веде свою діяльність у 190+ країнах, а її команда налічує понад 16 000 осіб 146 різних національностей. На ринку України Amadeus представлений з 1997 року.

Компанія забезпечує доступ до бронювання авіа- та залізничних квитків, номерів у готелях, круїзних турів, страхування і прокату автомобілів для більш ніж 100 000 туристичних агентств по всьому світу.

Про компанію Barclaycard

Barclaycard, підрозділ фінансового конгломерату Barclays Bank PLC, є провідним світовим постачальником платіжних рішень. Компанія надає можливість клієнтам, дистриб'юторам і підприємствам ефективніше проводити і приймати платежі, а також отримувати короткострокові кредити та розробляти систему терміналів у місцях продажу. Barclaycard — лідер у галузі впровадження нових форм платежів. Компанія відіграє провідну роль у розробці сучасних систем безконтактної і мобільної оплати. Barclaycard також співпрацює з багатьма організаціями у всьому світі, щоб вони змогли запропонувати своїм клієнтам варіанти оплат і кредитів.
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 497 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz