Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Листопад » 10 » Арт-інсталяція Merman «перезимує» у «Сільпо»

Розміщення новин компаній

Арт-інсталяція Merman «перезимує» у «Сільпо»

Фантастичний український артоб'єкт Merman встановлений у «Сільпо» у ТРЦ Respublika Park.

Merman ― це метафорична скульптура напівзануреного плавця, який долає перешкоди. Величезна інсталяція з дерева та металу розмірами 3х3х12 метрів та вагою 2,5 тонни тепер встановлена всередині торгового залу супермаркету.

Це єдиний артпроєкт від України, який у 2021 виграв грант від організаторів однієї з найвідоміших подій у світі мистецтва, що проходить у пустелі Блек Рок у штаті Невада, США. Хоча через пандемію захід цього року не відбувся, організатори дозволили встановити скульптуру в Україні. Влітку і на початку осені Merman експонувався просто неба, з 12 листопада його можна знайти всередині «Сільпо».

«Нова норма» карантину перевернула і наш проєкт: зазвичай, такі артоб’єкти вперше з’являються серед пилу пустелі Блек Рок, і тільки потім деякі з них стають частиною міст, музеїв та приватних колекцій. Цього року все навпаки, і Merman виринає у різних куточках Києва до своєї подорожі у США», ― розповідає Олексій Трончук, головний митець Merman Team.

«Ми вдячні, що «Сільпо» підтримали нас і допомогли ще на кілька місяців зробити арт частиною щоденного життя людей. Завдяки таким колабораціям, ми можемо наблизити мистецтво до людей, популяризувати його та зробити комфортним для сприйняття», ― додав Павло Сахаров, team lead проєкту Merman Team.

Усі охочі побачити, надихнутися і сфотографуватися з інсталяцією зможуть це зробити до квітня 2022 року. Потім Merman буде рухатися далі, щоб неодмінно досягнути пустелі Блек Рок у серпні 2022-го.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 991 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz