Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Грудень » 6 » Бокси з Дивастиками у «Сільпо»: збирайте свій еко-зоопарк та грайтеся з дітьми

Розміщення новин компаній

Бокси з Дивастиками у «Сільпо»: збирайте свій еко-зоопарк та грайтеся з дітьми

Мережа супермаркетів «Сільпо» впроваджує екологічні рішення для пакування, випустивши картонні бокси для продуктів з переробленого паперу. За допомогою чарів та батьківських рук бокси перетворюються на веселі 3D-маски. Відтепер, замовляючи доставку, можна отримати її у функціональній коробці, що трансформується в одну з трьох рідкісних тварин для гри – дзьоборіжку, пандозавра чи китобика.

Міфічні тваринки рятують справжню планету. В рамках спільного проекту з гуманістичним рухом UAnimals, мережа супермаркетів «Сільпо» розробила креативні картонні бокси для доставки продуктів. На боковинках кожного з них сховалися деталі трьох звіряток з «Червоної книги неіснуючих тварин» – Дивастиків.

Інтерактивне видання, яке можна придбати на полицях супермаркетів, покликане виховати відповідальне та чуйне ставлення дітей до живої природи. Самі ж бокси дають змогу відмовитися від поліетиленових пакетів, що забруднюють світ, на користь більш екологічної альтернативи. Адже дивастикуваті бокси виготовлені з переробленого паперу. А також ви отримуєте безліч ідей для ігор. Все дуже просто: пакуєте продукти у бокси або замовляєте доставку в них, складаєте тваринок – граєте цілою родиною!

За даними некомерційної організації Green America, використання вторинної сировини для виготовлення паперу економить 100% дерев, 31% енергії, 53% води та дає на 39% менше твердих відходів.

Мережа магазинів «Сільпо» закликає робити свій внесок в збереження екології та обирати екодружнє пакування разом.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 883 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz