Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2019 » Жовтень » 6 » Чому PR - найкраща технологія для В2В

Розміщення новин компаній

Чому PR - найкраща технологія для В2В

В силу ряду причин, PR-інструменти завжди були актуальні в секторі В2В.

Специфіка даного сектору така, що аудиторія потенційних споживачів продукції та послуг зазвичай досить невелика, а самі продукти і послуги, як правило, досить складні і дорогі. Тому в процесі продажів виникає необхідність в точковій роботі з цільовою аудиторією (в тому числі через особисті контакти), в роз'ясненні сенсу і переваг пропонованої продукції і послуг, а також в аргументації ціни.

Крім того, В2В компанії зазвичай не мають великого бюджетом на просування, так і охоплення великої аудиторії не є метою, адже цільові клієнти займають в ній лише малу частину. Все це логічно призводить до висновку, що саме PR є найбільш ефективним інструментом просування на ринках В2В. Це підтверджується поточною ситуацією на ринку.
Валерій Курейко, директор Publicity Creating, зазначає, що багато компаній сектору В2В в пошуку нових каналів просування спробували digital і рекламу в соцмережах, але не досягли бажаного підсумку, адже рекламні методи носять тактичний, разовий характер. Тому компанії і повертаються до більш перевірених методів.

«У сегменті В2В вкрай важлива стійка позитивна репутація компанії, а побудувати її можна лише за допомогою PR», - зазначає експерт.

Таким чином, експерт стверджує, що для вирішення завдань, що стоять перед В2В компаніями, необхідні комплексні PR програми на період 6-12 і більше місяців, котрі охоплюють цільову аудиторію через різні канали і з використанням різних форм подачі інформації. При чому, в ході програми транслюється певний ланцюжок сенсу (ключових повідомлень), згідно, заздалегідь розробленої Інформаційної моделі.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 476 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz