Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Лютий » 23 » Даринок підсумував результати роботи в 2020 році

Розміщення новин компаній

Даринок підсумував результати роботи в 2020 році

10,4 млн відвідувачів, новий графік роботи з 10:00 до 21:00, більше 10 нових магазинів, дві колаборації з Visa й 30+ івентів для гостей – столичний маркет-молл «Даринок» підбив результати роботи в 2020 році. Що ще в портфелі великого торгового об’єкта Києва – у матеріалі далі.


Відвідуваність

2020 рік був кризовим для всього бізнесу. Нові рамки існування, у яких опинився ритейл у результаті пандемії, обмежив повноцінну діяльність магазинів і торгових центрів на кілька місяців. Цей факт не міг не відобразитись на трафіку. Адаптуючись під нові реалії, «Даринок» прийняв кілька стратегічних рішень. Зокрема, подовжив графік роботи й запустив промо-акції, що допомогло збільшити футфол і зменшити різницю відвідуваності з попереднім роком. У результаті, в 2020 у маркет-молл завітали біля 10,4 млн гостей, що лиш на 12% менше, ніж в 2019.

Оновлення tenant-mix

На території «Даринку» працює більше 3 000 торгових точок, як мережевих ритейлерів, так і представників малого й середнього бізнесу. Одним зі знакових подій було відкриття нового якірного фуд-оператора «Сільпо» загальною площею 3 000 кв. м, який вже більше року представлений у маркет-моллі в стилі Великого Шовкового шляху.

У 2020 році tenant-mix «Даринку» оновився за рахунок більше 10-ти нових відкриттів, серед яких:

• магазин великої національної мережі сегменту drogerie EVA загальною площею 193 кв. м;
• мультибрендовий магазин «Дом оптики» загальною площею 58 кв. м;
• пекарня національної мережі Lviv Croissants загальною площею 143 кв. м;
• острівець «Цитрус міні»
• відділення Justin
• та інші

Зміна графіку роботи

Питання перегляду графіку роботи з’явилося у період дії карантину вихідного дня. З ціллю запобігання скупчення людей у найпіковіший час, а також задля зручного відвідування маркет-моллу гостями після роботи, було прийнято рішення подовжити години роботи магазинів з 10:00 до 22:00 (раніше було до 20:00). Водночас, для підтримки нововведень маркет-молл запустив промо-кампанію «Хеппі години», в межах якої з 18 листопада до 31 грудня включно з 20:00 до 22:00 дарував 50 сертифікатів на шопінг різної номінальної вартості. Усього відвідувачам роздали 1 241 сертифікат.

За результатами листопада, подовження графіку збільшило трафік на +3-4% (ураховувались тільки будні дні)

Наразі «Даринок» працює щодня з 10:00 до 21:00.

Колаборації

За минулий рік «Даринок» співпрацював з Visa в межах двох проектів.

Перший – розіграш новорічних подарунків за чеками, оплаченими картами Visa. Серед призів були: IPhone 11 Pro Max, телевізор Samsung, гриль-барбекю електричний Tefal, мультиварка Tefal, праска Tefal, акустична система JBL. У промо-кампанії взяли участь більше 2 000 покупців (зареєстрували чеки на участь).

Другий – підключення серед орендарів унікальної технології ОщадPay на базі Visa Tap to Phone. З допомогою якої смартфони продавців набували можливостей повноцінного POS-терминалу без використання додаткового обладнання. Ціль кампанії – стимулювати переважно безготівковий розрахунок у сучасних реаліях і підвищити зручність обслуговування як для ритейлерів, так і для покупців.

Entertainment з головними цифрами

Щорічно маркет-молл «Даринок» організовує безкоштовні розважальні програми не тільки в знаменні дати та свята, але й щовихідних – презентуючи тематичні гуляння для дітей та сімей. У 2020 році торговий об’єкт провів більше 30 безкоштовних івентів. Головні заходи з кількома цифрами:

• Святкування 14 лютого в тематиці казки «Аліса в Задзеркаллі». За вікенд було надруковано більше 750 фотографій на безкоштовному фотодзеркалі, а на майстер-класі гості зробили більше 500 вітальних листівок у вигляді сердець.
• Halloween. Послугами аквагриму скористались 580 дітей, відвідувачі випили більше 20 л магічного зілля з казана чародійки.
• Вихідні в стилізації «Всесвіт Гаррі Поттера». Під час майстер-класу було зроблено більше 400 кулонів, у якості подарунків гостям піднесли 380 значків факультетів.
• Масляна. У межах святкування виступив поп-гурт PATSYKI Z FRANEKА, 170 дітей спробували творити на гончарному крузі, а на майстер-класі створення ляльок-мотанок було зроблено більше 250 екземплярів. Гості також могли пройти солом’яний лабіринт довжиною 150 м. За два дні гулянь захід відвідали більше 58 130 гостей.
• Дві ярмарки «Брокант», на яких продавцями були діти, – закликають до свідомого споживання. Юні учасники не лише отримують свої перші кишенькові гроші, але й дають друге життя своїм іграшкам. У двох ярмарках у сумі взяли участь біля 48 дітей. Водночас, відвідали івент біля 500 осіб.
• Щорічний шкільний ярмарок у 2020 на своїй локації прийняв біля 20 000 відвідувачів.
• У межах новорічної програми «Хеппі Новий рік» гості відправили Діду Морозу більше 1 250 листів.

Крім того, «Даринок» у співпраці з партнерами приймав на своїй території додаткові активності. Зокрема:

• найбільшу виставку роботів в Україні «Планета роботів» площею 390 кв. м, яку в результаті відвідали біля 5 000 гостей.
• повноцінний цирк під куполом Shekera загальною площею 1 200 кв. м на території парковки. Програму на воді переглянули більше 1 500 гостей (ураховуючи заходи безпеки під час розсадки гостей).

Довідка

Маркет-молл «Даринок» – унікальний торговий об’єкт, який є симбіозом сучасного торгового центру й традиційного ринку. На загальній площі 68 000 кв. м розташовані магазини з одягом, аксесуарами й взуттям, весільна галерея, поверх дитячих магазинів, 2 поверхи меблів загальною площею 10 000 кв. м, один з найбільших у Києві сектор верхнього одягу зі шкіри та хутра площею 2 730 кв. м, коворкінг Platforma Office Club від Coworking Platforma загальною площею 3 700 кв. м на 800 посадкових місць і багато іншого.

До послуг відвідувачів – розвинута інфраструктура: кафе, банківські відділення, пункти обміну валюти, майстерні для ремонту одягу, взуття, ювелірних прикрас, хімчистка, безкоштовна парковка на 1 600 машиномісць.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 335 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz