Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2019 » Грудень » 4 » ДУТ першим включив «Піаритись не можна зупинитись» в свій навчальний план

Розміщення новин компаній

ДУТ першим включив «Піаритись не можна зупинитись» в свій навчальний план

Дворіччя роботи веб-ресурсу Deadline.com.ua, який об’єднує журналістів, пресслужби та експертів України, співпадає із друкованим тиражуванням першого з трьох твору про роботу медіапростору України та PR-комунікації.
Інформаційне забезпечення освітньої компоненти Державного Університету Телекомунікацій відтепер супроводжує твір «Піаритись не можна зупинись» авторки Олександри Стельмахової з м.Дніпра. Нова програма вже оприлюднена на сайті університету.


Про це повідомляє прес-служба Deadline.com.ua.

Відомий заклад цього року оновив освітньо-професійні програми «Документознавство та інформаційна діяльність», «Інформаційна аналітика та зв’язки з громадськістю», включивши фаховий твір вітчизняного виробництва про випереджання інформаційних криз та роботу з пресою. Здебільшого «Піаритись не можна зупинись» вчить як будь-якому фахівцю потрапляти у ЗМІ безкоштовно, як розуміти журналіста, створюючи небанальні цікаві тексти та водночас підвищувати імідж держави.

Твір прагне передавати уміння редагувати інформацію, пояснює як добирати заголовок до статті, писати анотації та PR-тексти різних жанрів, уникати плагіату.

Для довідки:

Державний Університет Телекомунікацій є провідним багатопрофільним вищим навчальним закладом освіти в галузі зв`язку. Університет має IV рівень акредитації, здійснює підготовку фахівців з вищою освітою для надання якісної освіти різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (бакалавр, спеціаліст, магістр).

У маркетингу Олександра Стельмахова понад 15 років. Співпрацює з великими компаніями в різних областях діяльності FMCG, Retail, HoReCa, E-commerce. Одним з відомих кейсів Олександри є веб-ресурс Deadline.com.ua -- перша професійна медіа-платформа для експертів і журналістів в Україні. Це безкоштовний для ЗМІ, сучасний сервіс для підтримки користувачів, просуванням термінових запитів від ЗМІ з метою швидше отримати якісні відповіді, внутрішнім чатом для прямого спілкування ньюсмейкерів і журналістів. Експертів можна знайти не лише по галузі, а й по місту і навіть за ступенем активності і успішності на платформі. На кінець 2019 року сайт має пул близько 1500 українських кореспондентів. За два роки ресурс передав 2000 коментарів у пресу від експертів.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 599 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz