Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2018 » Грудень » 10 » Галопом по Європі

Розміщення новин компаній

Галопом по Європі

Фахівці асистуючої «КОРІС Україна» розкажуть, що робити, і куди бігти, якщо хвороба наздогнала в автобусному турі.

Групові автобусні тури до Європи вже давно завоювали свою популярність в Україні, завдяки яким туристи мають можливість відвідати до 5 країн за 3-4 дня. Подібні тури дозволяють відпочиваючим не думати про організацію поїздки, тур компанія підбере, і маршрут, і готелі, і харчування і, звичайно ж, страховий поліс, вартість якого, як правило, вже включена у вартість туру.

«На превеликий жалю українські туристи, набуваючи подібні тури, навіть не дивляться на назву страхової компанії і тим більше умови договору, - ділиться досвідом Марина Павліенко, менеджер по виїжджаючих за кордон «КОРІС Україна». - І ще рідше мандрівники купують, додатково, окремий страховий поліс».

З якими проблемами може зіткнутися турист під час автобусного туру?

1. Відсутність інформації про полісі страхування та умови договору. Поліс найчастіше знаходиться у керівника групи (супроводжуючого), який на момент звернення може перебувати в іншому місці. Це призводить до того, що турист не завжди має можливість своєчасно зв'язатися з компанією, що асистує, зареєструвати страховий випадок і відповідно отримати медичну допомогу.
2. Швидкість пересування. На момент реєстрації застрахований може перебувати в одній країні, а через 1-2 години вже в інший.
3. Прив'язка до групи і транспорту. Турист не має можливості затриматися в певному місті для відвідування лікаря або клініки.

Співробітники «КОРІС Україна» радять застрахованим при відправленні в автобусний тур, в першу чергу ознайомитися з полісом страхування, зробити собі копію або сфотографувати поліс і додатки до нього на телефон, - це дозволить, за запитом, оперативно надати всю інформацію до асистуючої компанії.

На момент звернення повністю володіти інформацією щодо маршруту руху групи і термінів перебування в тому чи іншому місті.

Бути на зв'язку. На сьогоднішній день компанія «КОРІС Україна» надає кілька зручних каналів для зв'язку (телефонні дзвінки, sms, e-mail, viber, skype), що дозволяє, навіть при мінімальному бюджеті, залишатися на зв'язку.

Довідка про компанію «КОРІС Україна»:

• Асистує компанія «КОРІС Україна» була створена в 1994 році і є основоположником ринку міжнародного медичного асистансу в Україні.
• Основні напрямки діяльності компанії:
- Туристичний асистанс для виїжджаючих за кордон
- Медичний асистанс всередині України
- Технічний асистанс (допомога на дорозі при поломки, врегулювання страхових випадків по КАСКО і ОСАГО)
• За рік компанія обробляє тисячі звернень від українських туристів із сотень країн світу. Підрозділ технічного асистансу працює з тисячами автомобілістів по всій території України.
• За останні роки компанія удосконалила якість клієнтського сервісу. Був підвищений рівень доступності операторів по всіх каналах комунікацій (телефон, email, SMS, Web), почав роботу новий сайт, впроваджений ряд рішень з телекомунікацій і опрацювання звернень.
• «КОРІС Україна» визнаний лідером в категорії «Міжнародний асистанс» -2015 згідно щорічного рейтингу, проведеного журналом «Insurance TOP».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 505 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz