Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Березень » 29 » Як говорити з дітьми про аутизм?

Розміщення новин компаній

Як говорити з дітьми про аутизм?

У Всесвітній день поширення інформації про аутизм, 2 квітня, ми презентуємо книжку «Петрик і фонтани». Це перша дитяча книжка в Україні, яка актуалізує тему аутизму.

Наша подія буде розмовою про толерантність до нейрорізноманітності. Ми поговоримо про те, що таке аутизм, і як про нього розповідати дітям.

Запрошуємо вас!

Чому?

Тому що кожна 56 дитина у світі має розлад аутичного спектру.

Де?
Urban Space 500, вулиця Бориса Грінченка, 9

Коли?
2 квітня, 12:00

За допомогою оповідання українська письменниця Надія Степула пояснила, як сприймати дітей із аутизмом. «Петрик і фонтани» розпочне діалог між батьками й дітьми про нейрорізноманітність, інклюзій й толерантність.

Головні герої Петрик і Матільда — маленькі діти, між ними багато спільного, вони люблять гратися і дізнаватися нове, але є і відмінності — у Петрика аутизм, тому він по-іншому сприймає навколишній світ, дещо повільніше розмовляє та проявляє емоції. Починаючи дружити із хлопчиком, Матільда розуміє: «Ми можемо бавитися разом, просто не так як я звикла, але так само весело!».

Видання «Петрик і фонтани» — це спільний проект видавництва «Основи» та ГО «Щасливе Сьогодні». Частину тиражу безкоштовно поширять бібліотеками України, інша — буде доступна для продажу. Усі отримані кошти підуть на просвітницькі проекти з теми аутизму ГО «Щасливе Сьогодні».

Книжку можна придбати, звернувшись до представників ГО «Щасливе Сьогодні».
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 475 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz