Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2022 » Лютий » 6 » Як вибрати поплавкову телескопічну вудку?

Розміщення новин компаній

Як вибрати поплавкову телескопічну вудку?

Ловити рибу з поплавчанками простіше простого. Насадив приманку, закинув і чекаєш. Якщо є можливість — перед цим підгодував місце. Усе! Можна очікувати непоганий улов. У цьому тексті ви дізнаєтесь, які є телескопічні вудочки та як їх вибирати. Ми розглянемо 7 головних параметрів.

Основне про телескопічну вудку


Телескопічна вудка — це пристосування для лову риби, яке складається з декількох висувних колін. Вудилища можуть відрізнятись товщиною бланку, вагою, кількістю колін, транспортною довжиною та якістю матеріалів.

Основні види телескопічних вудочок під поплавець

Махові вудилища. Дуже проста конструкція: бланк, на кінці якого кріпиться волосінь з приманкою, поплавцем та огрузкою. Дальність закиду обмежена розмірами вудочки, наприклад вудка 5 метрів у довжину дозволить закинути на дистанцію в 10 метрів. Вудилище можна використовувати як на стоячій водоймі, так і на слабкій течії. Великою перевагою цих вудочок є саме простота конструкції. Тому вона не настільки вимоглива до навичок, як спінінгові або фідерні вудилища.


Читати далі ...

__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 816 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz