Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Травень » 30 » Літній сезон рейтингових автоквестів в Запоріжжі стартував з «Параллелью»

Розміщення новин компаній

Літній сезон рейтингових автоквестів в Запоріжжі стартував з «Параллелью»

Наприкінці весни в Запоріжжі відкрито літній сезон рейтингових автоквестів. Компанія «Параллель» знову виступила паливним спонсором заходу.

На парковці біля СITYMALL зібралась рекордна кількість учасників – 80 команд. Були як досвідчені гравці зі стажем, так і ті, хто пробував свої сили вперше. Під час проходження дистанції учасники шукали відповіді на оригінальні та різноманітні загадки-завдання.

Призерів першого автоквесту літнього сезону 2019 року біло декілька. Всі вони отримали подарунки від «Параллели» – фірмове паливо Perfekt 95.

«У нас є успішний досвід співпраці з компанією «Параллель» в минулому сезоні автоквестів. Переможці ігор отримували в подарунок талони на фірмове пальне Perfekt 95, а також сертифікати на каву та фастфуд. Але ми не зупиняємось на досягнутому, тому продовжимо радувати учасників неординарними завданнями та, звичайно, подарунками від «Параллели», – повідомив Антон Кондрашов, організатор автоквестів в м.Запоріжжя.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 408 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz