Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Квітень » 19 » МАУ доправила Благодатний вогонь в Україну

Розміщення новин компаній

МАУ доправила Благодатний вогонь в Україну

У неділю, 19 квітня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» забезпечила перевезення Благодатного вогню з Тель-Авіва до Києва. Цінний вантаж призначений для Православної Церкви України.

Амфора із пасхальним вогнем, поміщена у спеціальний прозорий контейнер, прибула до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» рейсом МАУ PS2612 о 10:15 ранку за місцевим часом.

Літак МАУ - далекомагістральний Boeing-767, - який привіз вогонь, виконував рейс Київ – Шанхай – Тель-Авіа – Київ та доправляв гуманітарний вантаж медичного призначення з Китаю до Ізраїлю.

Доставку небезпечних вантажів, в тому числі і Благодатного вогню, можуть здійснювати лише сертифіковані перевізники, які мають відповідний досвід, обладнання і кваліфікацію. Впродовж багатьох років МАУ надає свої крила для перевезення вогню до великодніх богослужінь у православних храмах різних країн світу.

«У цей надскладний для людства час всім нам необхідна віра у дива, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – Благодатний вогонь, який сходить на Храм Гробу Господнього у Велику суботу, і є таким дивом. Ми пишаємося тим, що нам вкотре довірене це складне і дуже відповідальне завдання».

________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 961 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz