Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2020 » Липень » 17 » «Наш бренд – наш тренд»: BigMedia запустила новий ООН проект на підтримку малого та середнього бізнесу в Україні

Розміщення новин компаній

«Наш бренд – наш тренд»: BigMedia запустила новий ООН проект на підтримку малого та середнього бізнесу в Україні

Сьогодні увесь світ є свідком радикальних змін. Пандемія змінила поведінку людей і споживчі настрої, вплинула на діяльність бізнесу, зайнятість, стійкі логістичні зв’язки, фінанси й економічну стабільність цілих країн. Ми зіткнулись із цілком новим досвідом, до якого неможливо було підготуватись.

Стабільна діяльність українських підприємців, малого та середнього бізнесу є основою розвитку економіки, ринку й суспільства. І саме зараз український бізнес переживає непрості часи.

BigMedia (група компаній BigBoard Ukraine/JCDecaux), як соціально-відповідальна компанія, завжди декларувала необхідність та важливість об’єднання, взаємної підтримки та колаборації усіх учасників - бізнесу, влади, громадськості – заради спільного успіху та розвитку усієї екосистеми.

Саме тому, послідовно дотримуючись наших переконань та принципів, BigMedia ініціювала новий соціальний проект у зовнішній рекламі, спрямований на підтримку українських підприємців. Ми підтримуємо своїх - наших виробників і наших споживачів.

Проект «Наш бренд – наш тренд» стартував на діджитал екранах у Києві наприкінці червня. Партнером проекту стала команда Made in Ukraine, широко відома своїми успішними і цікавими проектами з популяризації українського продукту та українського бізнесу.

Ми хочемо, аби українських підприємців і українських брендів ставало більше. Це наша спільна справа. Наш тренд, який ми цілеспрямовано розвиватимемо.

Разом із проектом «Наш бренд – наш тренд» ми ставимо собі за мету підтримати діяльність локальних виробників, привернути увагу споживачів й збільшити знання українських брендів, забезпечивши інформаційну підтримку у зовнішній рекламі.

Ми розуміємо з якими складнощами зараз стикаються локальні виробники – наскільки важко побудувати знання бренду, знайти бюджети на рекламу і розробку креативу, наскільки важко промотувати свою діяльність своїми силами, без підтримки.

Ми готові надати цю підтримку і запрошуємо українських підприємців до участі у проекті. «Наш бренд – наш тренд» - це спеціальні умови для просування українських брендів у зовнішній рекламі через готову комунікаційну платформу з набутим знанням та всебічна підтримка на усіх етапах.

Впевнені, що об’єднуючи наші знання і досвід, підтримуючи своїх і один одного, ми здатні долати будь-які виклики і досягати результату. І в умовах новітньої кризи та невизначеності український бізнес та українське суспільство, вже вкотре довели нашу здатність мобілізуватись й разом протистояти викликам. Адже благополуччя всієї країни і суспільства залежить від кожного з нас і тих зусиль, які ми докладаємо.

__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 592 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz