Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2020 » Квітень » 17 » Не мовчи на карантині. BrandStory оголошує місяць безкоштовних розміщень

Розміщення новин компаній

Не мовчи на карантині. BrandStory оголошує місяць безкоштовних розміщень

Медіа-проект, який розповідає про історії успіху українських і світових брендів BrandStory.com.ua, на час карантину оголосив місяць безкоштовних публікацій. Про це на сайті проекту повідомила Ірина Наконечна - засновник і власник BrandStory.

- Ми розуміємо, як складно прориватися сьогодні малому і середньому бізнесу через інформаційний шум, однак нагадувати про себе важливо повсякчас, в іншому випадку – вас забудуть. Тому, з огляду на соціальну складову нашого проекту - мотивувати і надихати бізнес, а також ділитися порадами з розвитку, ми надаємо можливість всім компаніям розповісти «про себе» на нашому порталі безкоштовно , - зауважила Ірина Наконечна.

BrandStory (дослівний переклад - «легенда бренду») був створений у 2016 році. Сьогодні на сайті зібрано тисячі захоплюючих історій успіху і поразок як світових брендів, так і українських стартапів. А також авторитетні експерти з розвитку бізнесу, маркетингу та комунікацій регулярно публікують свої поради і кейси по залученню та утриманню клієнтів.

На початку пандемії на сайті був створений спецпроект «коронавірусVSбізнес», в якому, редакція розповідає про те, як карантин впливає на бізнес і економіку, а також ділиться рекомендаціями провідних фахівців країни, як компаніям вижити в епоху економічної кризи.

Акція безкоштовних розміщень діє з 13 квітня по 13 травня. Для того щоб легенда вашого бренду була опублікована на сайті, необхідно підготувати оригінальний текст, який складається з трьох блоків (як виникла ідея бренду, як була реалізована і які плани компанія будує на майбутнє з урахуванням ситуації) обсягом від 3000 до 6000 знаків російською або українською мовами. Матеріал потрібно надіслати на електронну пошту редакції. В темі листа вкажіть «Не мовчи на карантині» і назва компанії.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1213 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz