Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2018 » Грудень » 2 » «Параллель» пропонує своїм клієнтам фірмові сухофрукти

Розміщення новин компаній

«Параллель» пропонує своїм клієнтам фірмові сухофрукти

«Параллель» запустила в продаж органічні сухофрукти під власною торговою маркою (ВТМ). Клієнтам компанії пропонуються як екзотичні, так і класичні висушені фрукти в упаковці.

В асортименті міні-маркетів «Параллелі» представлено кілька видів сухофруктів: бананові чіпси, вишня, диня, ківі, манго, папайя, ананас і мікс-набір з манго, ананаса та папайї. Фрукти розфасовані в 100-грамові герметичні і зручні упаковки. Сама упаковка виконана в стилістиці, яку «Параллель» вже використовувала в дизайні стаканчиків для кави та обгорток брендованого шоколаду.

Сухофрукти від «Параллелі» - органічний продукт, приготований з повністю дозрілих якісних плодів, які не містять шкідливих для здоров'я хімікатів та висушені натуральним шляхом. Виробником сухофруктів є компанія «Смачна країна» (Київ).

«Наші фірмові сухофрукти – це ще один етап великого проекту з просування власної торгової марки «Параллелі». Незабаром ми порадуємо своїх клієнтів ще кількома новими брендовими та смачними проектами», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Нагадаємо, що в рамках проекту з просування ВТМ «Параллель» в мережі компанії реалізуються омивачи parallel.ua, льодяники в баночках та міні-шоколад (молочний та чорний).
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 511 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz