Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2020 » Листопад » 16 » Publicity Creating проведена стратегічна сесія «PR просування в масках 2021»

Розміщення новин компаній

Publicity Creating проведена стратегічна сесія «PR просування в масках 2021»

На початку листопада відбулася стратегічна сесія Publicity Creating, метою якої було вироблення нових підходів до PR-просування клієнтів в умовах пандемії у 2021 році. Особливістю цієї стратегічної сесії була участь в ній представників деяких клієнтів, що вносило додатковий драйв в обговорення.

Учасники стратегічної сесії відвідали Трускавецький дендропарк і старовинні садиби Чернігівської області, зокрема, маєток Качанівка, де відбувся історико-архітектурний квест. Краса природи і цікаві факти з історії маєтків послужили додатковим натхненням для учасників сесії.

Протягом усієї поїздки дотримувалися необхідні правила і обмеження - носіння масок, рукавичок, дотримання соціальної дистанції, використання дезінфекторів та інше.

«Успішне проведення сесії підтверджує, що можна проводити ефективні заходи навіть в умовах карантину, тим більше, що значення стратегії і особистого спілкування в цей час значно зросла», - вважає Руслана Плис, Account Director Publicity Creating, PR-консультант.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 483 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz