Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2020 » Грудень » 11 » Publicity Creating успішно втілила PR-програму для ТМ Знатний Мед

Розміщення новин компаній

Publicity Creating успішно втілила PR-програму для ТМ Знатний Мед

У підсумку успішної маркетингової політики 2018-2020 р.р. і втілення програми PR-просування «Багато меду не буває», ТМ Знатний Мед при PR-підтримці Publicity Creating були досягнуті вражаючі результати з виведення нової ТМ на український ринок.

На сьогоднішній день, продукцію ТМ Знатний Мед, яка представлена і у власному Інтернет-магазині, і на відомих маркет-плейсах, купують споживачі з усіх регіонів України, включно іі великими містами, і невеликі населені пункти. За вказаний період було розширено асортимент, виведені нові лінійки продукції, продаж меду та продуктів бджільництва виріс у 2 рази, також збільшилися складські та виробничі площі.

Була проведена серія дегустацій (на пасіці, а також виїзних на території клієнтів), семінарів і тренінгів. Подальший розвиток отримав корпоративний сайт і сторінки у соціальних мережах. Проведена також серія прес-заходів, представники компанії стали визнаними експертами своєї галузі, коментарі яких регулярно публікують у ЗМІ.

Завдяки високій якості продукції, широкому асортименту і оперативній роботі персоналу, кількість постійних клієнтів постійно зростає. Також збільшилася кількість партнерів - пасічників і корпоративних клієнтів, усе частіше надходять запити з ближнього і далекого зарубіжжя.

«Досягнуті результати дозволяють нам перейти до нового етапу - у даний час розпочато репозиціонування зі звичайної пасіки у Бджоло-Садибу «Знатний Мед» (Бджоло-Садиба «Знатний Мед»). У садибі,
яка розташована в 40 км від Києва, планується спорудження дегустаційного залу і апі-будиночків, що дозволить надати споживачам комплекс послуг. Також, окрім традиційної вуликової системи, на території садиби буде розташована бортьова і колодна пасіки. Втільення цього проекту вимагає чималих інвестицій, але ми впевнено входимо в новий етап розвитку разом з нашим надійним PR-партнером Publicity Creating ", - зазначив комерційний представник ТМ «Знатний Мед».

Ми дуже раді, що внесли свій вклад в успішний розвиток ТМ Знатний Мед, і будемо працювати з іще більшим натхненням над досягненням наступних цілей замовника.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 567 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz