Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Маркетинг » 2020 » Червень » 15 » Ringostat запускає безкоштовний краш-тест відділів продажів для всіх бажаючих

Розміщення новин компаній

Ringostat запускає безкоштовний краш-тест відділів продажів для всіх бажаючих

Платформа колтрекінгу, телефонії і наскрізний аналітики Ringostat пропонує безкоштовно протестувати відділ продажів будь-якої компанії. За задумом організаторів це допоможе бізнесу швидше відновитися після карантину. Адже нерідко саме відділ продажів стає тією слабкою ланкою, яка губить усі зусилля по залученню клієнтів. І головне, даремно витрачає бюджет — що особливо критично в умовах кризи.

Навіщо взагалі потрібен краш-тест

1. Навіть якщо компанія витрачає величезний ресурс на залучення клієнтів, все може звестися на нівець на етапі відділу продажів. Відмінний продукт, ефективна реклама, зусилля виробництва і маркетологів — все це марно, якщо сейлз погано робить свою роботу.
2. Кожен втрачений лід — це марна трата бюджету. Що особливо важко в період виходу з карантину, коли бізнес намагається утримати аудиторію і конкуренція зростає. А з нею і ціни на просування.
3. Дуже часто проблеми у відділі продажів не видно керівнику і власнику — їх можна помітити тільки експертним поглядом зі сторони.

Безкоштовний краш-тест можна замовити за посиланням http://sales.ringostat.com/

Що дає таке тестування бізнесу

1. Можливість виявити основні проблеми в роботі та усунути їх. Адже бізнес зазвичай навіть не підозрює, на якому етапі втрачає клієнтів.
2. Економія часу і грошей. Тестування безкоштовне і займає всього дві години. Ви можете почати покращувати свій відділ продажів в той же день.
3. Чітке розуміння, як прокачати відділ продажів. Ви отримаєте не просто список помилок, але і рекомендації по їх усуненню. При цьому Ringostat врахує особливості і тематику вашого бізнесу.

Краш-тест проводять фахівці Ringostat, які добре знайомі з особливостями бізнесу в 70+ нішах. Вони кожен день стикаються з роботою різних відділів продажів, бачать їх проблеми і допомагають вирішувати. Роки досвіду дозволяють точно визначати навіть найменші недоліки і відразу ж бачити шляхи для поліпшення ситуації.

Зазвичай за таку роботу платять штатним співробітникам або стороннім експертам. Ringostat проводять краш-тест безкоштовно, так як безпосередньо зацікавлені, щоб бізнес скоріше вийшов зі складного періоду. Сама компанія відноситься до B2B-тематики і хоче зробити свій внесок у допомогу ринку.

Як буде проводитися тестування


Ringostat перевірить відділ продажів в форматі «таємного покупця» за трьома основними напрямками:

— професіоналізм менеджерів;
— налагодженість робочих процесів;
— конверсійність.

Щоб взяти участь в тестуванні просто залиште заявку на сайті. Після цього з вами зв'яжеться співробітник Ringostat. Домовтеся про проведення тестування і його час. Через дві години ви отримаєте точне уявлення про роботу вашого відділу продажів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 468 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz