Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Березень » 16 » У Дубаї відкрилось представництво Української бізнес-ради

Розміщення новин компаній

У Дубаї відкрилось представництво Української бізнес-ради

У Дубаї (ОАЕ) відбулось офіційне відкриття представництва Української бізнес-ради.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Консульство України в Дубаї.

“За сприяння Посольства України в ОАЕ та Консульства України в Дубаї 15 березня в діловому центрі The Place, розташованому у вільній економічній зоні DMCC, відбулося урочисте відкриття представництва Української бізнес-ради в ОАЕ”, - ідеться у повідомленні.

У церемонії взяли участь головний виконавчий директор DMCC Ахмед бін Сулаєм, голова Української бізнес-ради Микита Дорошенко, член правління Української бізнес-ради - співвласник ділового центру The Place Сергій Воронович, консул України в Дубаї Олександр Хом’як та співробітники Посольства України в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Українська бізнес-рада - неприбуткова організація, створена у 2016 році та офіційно зареєстрована в Торгово-промисловій палаті Дубаю. Основним завданням УБР є зміцнення ділових зв’язків України та ОАЕ, популяризація українського бізнесу в Еміратах та підтримка української громади в ОАЕ.

У лютому 2021 року в рамках найбільшої в світі міжнародної продовольчої виставки Gulfood відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Радою експортерів та інвесторів при МЗС України та Українською бізнес-радою в ОАЕ.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 404 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz