Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Травень » 28 » У Харкові відкрили першу консалтингову зону для підприємців «Дія.Бізнес»

Розміщення новин компаній

У Харкові відкрили першу консалтингову зону для підприємців «Дія.Бізнес»

Перша консалтингова зона для підприємців «Дія.Бізнес» відкрилася у Харкові.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Міністерства цифрової трансформації у фейсбук, пише видання Бізнес.

Зокрема зазначається, що ця зона буде офлайн-складовою масштабного національного проєкту «Дія.Бізнес».

«Ми плануємо створити мережу таких центрів підтримки для підприємців всією Україною. Протягом 2020 року Мінцифра збирається запустити три консалтингові зони», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що згодом кожен підприємець зможе отримати фахові консультації в напрямках систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки, грантів тощо.

Окрім отримання консультацій, підприємці зможуть взяти участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах для підприємців, орендувати простір для проведення власних заходів чи протестувати свій продукт на pop-up локації перед виходом на ринок.

Крім того, повідомляється, що одночасно з відкриттям консалтингової зони в Харкові з’явиться можливість онлайн-консультацій підприємців за допомогою сервісів відеозв’язку на порталі Дія.Бізнес за посиланням: https://business.diia.gov.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 468 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz