Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Маркетинг » 2020 » Червень » 9 » Україна находиться на 68-й позиції рейтингу найкращих країн світу

Розміщення новин компаній

Україна находиться на 68-й позиції рейтингу найкращих країн світу

Американський журнал US News & World Report опублікував рейтинг найкращих країн світу 2020 року, у якому Україна посіла 68 сходинку з 73. Про це повідомляє ТСН.

Нижче України опинилися лише Туніс, Білорусь, Оман, Сербія і Ліван.

У трійку лідерів увійшли Швейцарія Канада і Японія. Росія серед 73 країн світу посіла 23 місце.

Що стосується інших сусідів України, то Польща на 34 сходинці, Словаччина - 52, Румунія - 54. Угорщина і Молдова до рейтингу 73 найкращих країн не потрапили.

10 найкращих країн світу:

1.     Швейцарія
2.     Канада
3.     Японія
4.     Німеччина
5.     Австралія
6.     Велика Британія
7.     США
8.     Швеція
9.     Нідерланди
10.   Норвегія

Журнал проводив дослідження спільно з експертами зі школи Wharton Університету Пенсільванії і компанії BAV Group. Дослідники аналізували країни за такими показниками, як: розвиток підприємництва, можливості для туризму, розвиненість цивільних прав та соціальної сфери, культурний вплив, культурна спадщина, темпи розвитку, відкритість для бізнесу, політична ситуація, оборона і значення на міжнародній арені, якість життя.

Так, в Україні серед показників найвищими є – політична ситуація (відображає значення країни на міжнародній арені, розвиток оборонної сфери) та можливості для туризму. Найгірші показники – відкритість для бізнесу та якість життя.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 569 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz