Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2020 » Листопад » 2 » В Україні створили першу рекламну онлайн-платформу

Розміщення новин компаній

В Україні створили першу рекламну онлайн-платформу

Проєкт було розроблено і запущено в рамках нової стратегії трансформації рекламно-виробничої компанії «Лідер-М» (м.Львів). Проектуванням і розробкою займалися профільні фахівці протягом останніх 2-х років. Бета версія побачила світ у серпні 2020 року. Зараз проект повноцінно працює і активно розвивається.

Онлайн-платформа Liderm.PRO (https://liderm.pro) являє собою місце (веб-ресурс), де можуть комфортно співпрацювати Замовники і компанії, які надають рекламні послуги. Для зручності Виконавці поділені на спеціалізації і регіони. Це дозволяє Замовнику легко знайти надійного підрядника під свої потреби у потрібному місті України.

Розмістивши своє замовлення на платформі, Замовник може швидко отримати десяток пропозицій від різних компаній. Це дозволить йому дізнатися оптимальні ціни і вибрати кращу пропозицію на ринку. Замовниками можуть виступати як корпоративні клієнти так і представники рекламних агенцій.

“Найближчим часом, ринок реклами в Україні сильно трансформується. Учасники ринку мають бути готовими працювати швидше, надійніше і прозоріше. Наша рекламна онлайн-платформа це лише наслідок цієї трансформації,” - каже один із засновників проєкту, Юрій Павлишин

За допомогою онлайн платформи, рекламні агенції і виробники реклами можуть показати свої можливості широкому колу потенційних клієнтів. Крім класичного довідника, системи рейтингів і відгуків, їм також доступна стрічка актуальних замовлень та рекламний маркетплейс.

Станом на листопад 2020, на рекламній платформі, вже зареєструвалося понад 650 учасників. Проєкт працює на двох мовах, українська і російська. Географія охоплення – всі регіони України.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 425 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz