Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Квітень » 8 » Verbatim оголошує про призначення Клайва Альбертса на посаду президента компанії

Розміщення новин компаній

Verbatim оголошує про призначення Клайва Альбертса на посаду президента компанії

Компанія Verbatim, провідний виробник рішень в сфері зберігання даних, що входить до складу Mitsubishi Chemical Group, оголошує про призначення Клайва Альбертса (Clive Alberts) президентом регіону EUMEA. Раніше цю посаду займав Хідетака Ябе (Hidetaka Yabe), який повертається в Токіо, Японія, щоб зайняти позицію генерального менеджера департаменту корпоративного маркетингу в Mitsubishi Chemical Corp.

«Для мене це велика радість і честь - зайняти ключову позицію в Verbatim, компанії з багатою і всесвітньо відомою 50-річною спадщиною в області зберігання даних», - сказав Клайв Альбертс (Clive Alberts). «Ми прагнемо продовжувати зміцнювати наше лідерство в області зберігання даних, де ми є брендом номером один в сфері оптичних носіїв, а також пропонуємо широкий асортимент інших продуктів, включаючи жорсткі диски, твердотільні накопичувачі, карти пам'яті та USB-накопичувачі.
Крім того, ми хочемо сфокусувати нашу увагу на темі безпеки та продукції з функцією шифрування даних, а також на високоякісних аксесуарах для комп'ютерів та бренді Freecom - жорстких дисках і твердотільних накопичувачах преміального класу.
У нас також є прекрасна можливість отримати доступ та розповсюджувати унікальні технології, розроблені нашою материнською компанією Mitsubishi Chemical, такі як матеріали для 3D-друку, і ми будемо прагнути до значного зростання в цій сфері в найближчі роки ».

Хідетака Ябе (Hidetaka Yabe) зазначив: «Клайв Альбертс приніс в компанію нові ідеї та енергію. Я переконаний, що це в поєднанні з його великими знаннями і досвідом в галузі допоможе компанії Verbatim рухатися вперед в рік важливого 50-річного ювілею і в майбутньому».

Клайв Альбертс (45) раніше працював в компанії Freecom (2001-2010) на позиції керівника відділу продажу та маркетингу регіону DACH і CEE (Німеччина, Австрія, Швейцарія, Центральна і Східна Європа). Компанія Freecom була придбана Mitsubishi Chemical Media в 2010 році та об'єднана з компанією Verbatim, після чого пан Альбертс взяв на себе аналогічну роль в об'єднаному підприємстві Verbatim EUMEA. Перш ніж зайняти нову посаду президента в квітні 2019 року, Клайв Альбертс виконував обов'язки генерального менеджера / прокуриста компанії Verbatim Europe Central з 2013 року, а також був призначений директором з продажів компанії Verbatim в регіоні EUMEA в 2016 році.

Verbatim входить до складу групи Mitsubishi Chemical, однієї з найбільших в світі хімічних компаній. Всесвітньо визнані продукти Verbatim продаються в більш ніж 120 країнах світу, а асортимент включає оптичні носії, USB-накопичувачі, карти пам'яті, жорсткі диски, твердотільні накопичувачі (SSD), мобільні аксесуари, світлодіодне освітлення і нитки для 3D-друку.
Принципи роботи компанії засновані на корпоративній філософії KAITEKI, що забезпечує здорове і комфортне життя в екологічному навколишньому середовищі. Європейська штаб-квартира Verbatim знаходиться в Ешборні, Німеччина.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 415 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz