Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2019 » Серпень » 19 » Відкривається новий меблевий центр «Аракс»!

Розміщення новин компаній

Відкривається новий меблевий центр «Аракс»!

В кінці вересня в передмісті Києва за адресою Новообухівське шосе, 25 км, с. Ходосівка починає роботу другий меблевий центр «Аракс».

«Рішення про відкриття нового торгового центру і зростання мережі меблевих центрів «Аракс» – дуже зважене. Ми розширюємо свій бізнес і радіємо співпраці з новими брендами, які будуть представлені в меблевому центрі. «Аракс» створює сприятливі умови ведення бізнесу для орендарів і надає широкий вибір інтер'єрних рішень для гостей. Новий меблевий центр ми будували кілька років, для нас об’єкт став важливим проектом і приводом для гордості. Сподіваємося, що архітектура будівлі з його внутрішнім оздобленням з часом впишеться в загальну середу міської архітектури і займе своє заслужене місце», – коментує відкриття нового меблевого центру «Аракс» Гаруш Антонян, один з акціонерів групи компаній «Аракс».

Самобутня будівля нового торгового центру є значущим архітектурним рішенням для Києва і області. В основі архітектурних рішень – вірменський класицизм в поєднанні з модерністичними формами, що підкреслює своєрідність торгового центру. Фасад облицьований травертиновими плитами, добутими з кар'єрів легендарної Араратської долини. У головного входу розташовані статуї сторожових левів, які символізують право власності і владу над швидкоплинністю часу.

Загальна площа нового торгового центру складає 15 000 кв. м. На трьох поверхах «Араксу» будуть представлені магазини, де можна придбати товари для будинку: меблі, кухні, освітлення, покриття для підлоги, текстиль, елементи декору та інше. Розташування нового меблевого центру зручно, як для жителів Печерського району, Подолу, Лівого берега, так і найближчих населених пунктів: Конча-Заспи, Ходосівки та інших.

Нагадаємо, що в Києві вже є торговий центр «Аракс» за адресою: вулиця Кільцева, 110.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 454 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz