Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2019 » Жовтень » 8 » Вийшла друком книга нон-фікшн «Піаритись не можна зупинитись» для журналістів та експертів від засновників Deadline

Розміщення новин компаній

Вийшла друком книга нон-фікшн «Піаритись не можна зупинитись» для журналістів та експертів від засновників Deadline

Тираж вже вийшов у роздріб. Ключовий дистрибутор – «Наш Формат»

Про це повідомляє прес-служба Deadline.com.ua.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року в України почала свою роботу медіаплатформа Deadline.com.ua, яка почала об’єднувати прес-служби, експертів та журналістів. Реєструючись на сайті, журналіст отримує коментар від експерта, а експерт в обмін на це безкоштовну згадку у медіа (в якому працює журналіст). Накопичивши статистику звернень, розробники приймають рішення вийти на ринок друкованої літератури та розповісти про менеджмент «який залишається у тіні».

«Я вірю в український ринок в середньостроковій перспективі. Поспілкувавшись по-всякому з 10.000 людей, архіву цікавих історій нам вистачить на серію літератури і не тільки про піар», - коментує співвласник проекту та автор Стельмахова Олександра.

За словами власників, IT-проект Deadline, який покликаний прискорити роботу ЗМІ і стати драйвером ринку PR і персонального брендингу в країні, за результатами соціологічного експерименту довжиною у 2 роки випускає інструкцію про рішення бізнес-завдань через пресу для інших.

Так, за даними Держкомтелерадіо України, в минулому році в Україні було видано 21563 видань, з яких автореферати дисертацій - 5331 примірників, образотворчі видання - 1 002 примірників, книжкові видання - 138 примірників, картографічні видання - 43 екземпляра. При цьому в Україні існує попит на довідково-навчальну літературу, адже за останні роки майже не створювалися навчальні посібники, тим більше в ніші для PR-фахівців, експертів.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 521 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz