Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Маркетинг » 2022 » Лютий » 1 » Топ трендів в B2B закупівлях, про які вам потрібно знати при складанні бізнес-плану на 2022 рік

Розміщення новин компаній

Топ трендів в B2B закупівлях, про які вам потрібно знати при складанні бізнес-плану на 2022 рік

Вже неодноразово говорилося, що Covid-19 сильно змінив наше життя як в професійному, так і в особистому плані. Сфера B2B не стала виключенням: світова пандемія кардинально вплинула на поведінку B2B покупців, і це необхідно враховувати при складанні бізнес плану на 2022 рік, адаптуючи свої стратегії відповідно до цих тенденцій.

Щоб краще зрозуміти, як пандемія Covid19 змінила купівельну поведінку у сфері B2B, Mckinsey & Company підготувала звіт B2B Decision Maker Pulse. Він був складений на основі опиту 3600 фахівців з 11 країн світу, що приймають рішення у сфері B2B.

Загалом, поведінка B2B покупців не змінилася настільки, як це сталося в роздрібній торгівлі та інших сферах, проте орієнтація на споживача явно стає основною тенденцією наступних років.

Головним чинником таких змін стало те, що фахівці почали працювати дистанційно. Очевидно, що простий і досвід покупок B2C, що персоналізується, відрізняється від покупок B2B і ринкові тенденції ускладнили B2B-продажі.

З іншого боку, необхідно відзначити, що в поточній нестабільній ситуації важливо пристосуватися до того, що Deloitte називає «наступною нормою». Так, 42% маркетологів відзначили, що їх маркетинговим командам не вистачає пропускної спроможності, щоб швидко адаптуватися до зміни пріоритетів.

Тому при складанні бізнес плану на 2022 необхідно використовувати гнучкість, щоб залишатися конкурентоздатними. І відповідно, враховувати поведінку B2B покупців, яке ми розглянемо в цій статті.

Читати далі ...
___________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 855 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz